OnbeperktWiFi.nl
OnbeperktWiFi.nl
OnbeperktWiFi.nl
OnbeperktWiFi.nl
OnbeperktWiFi.nl
OnbeperktWiFi.nl
OnbeperktWiFi.nl
previous arrow
next arrow

OnbeperktWiFi.nl

Met hun kennis en jarenlange ervaring is OnbeperktWiFi.nl een specialist in het aanleggen van WiFi-netwerken en 4G-versterking in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Alle producten van het bedrijf sluiten naadloos op elkaar aan, zo hoef je nooit meer te schakelen naar het beste WiFi-signaal.

Zorgeloos internet

Woningen met een groot woonoppervlak, woningen die gebouwd zijn met materialen als beton en staal en/of woningen die hoogwaardig zijn geïsoleerd kunnen factoren bevatten die invloed hebben op het WiFi-netwerk en 4G/5G-signaal. OnbeperktWiFi.nl zorgt ervoor dat het WiFi-netwerk volledige dekking bevat en dat er geen enkele factor invloed kan hebben op het netwerk. Je wilt tenslotte zorgeloos thuis kunnen internetten.

Meer dan snelheid

Ook gaat het WiFi-bedrijf nog een stapje verder. Naast de zekerheid van een netwerk met volledige dekking die OnbeperktWiFi.nl biedt, zijn de netwerken die het bedrijf aanlegt ook volledig geoptimaliseerd op het gebied van veiligheid, bellen via WiFi, het gebruik van high-end audio/video en het gebruik van slimme apparaten (IOT). OnbeperktWiFi.nl is volledig op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en producten en zorgt ervoor dat uit dit assortiment de juiste keuzes worden gemaakt voor het beste netwerk bij jou thuis.

Alles in stijl

Hoe je internet werkt is natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar dat dit netjes verwerkt wordt in je interieur mag niet vergeten worden. Daarom zorgt OnbeperktWiFi.nl voor een afwerking die tot in de details klopt. Geen kastjes of draden die zichtbaar zijn. Het is zelfs mogelijk om het WiFi-signaal te laten komen uit de wanden, vloeren en plafonds.

____

Meer projecten van OnbeperktWiFi.nl bekijken?

 

 

 

 

 

Optimale WiFi

Zo’n rieten kap als deze bijvoorbeeld heeft zo’n ontzettend hoge isolatiewaarde, dat het voor problemen zorgde. Gelukkig had OnbeperktWiFi.nl hier een oplossing voor…

Volledige integratie met WiFi versterker

Een huis met zoveel charme en uitstraling is helemaal compleet gemaakt met de nieuwste technologie om het woongenot te upgraden naar 100%. Denk hierbij aan volledige integratie met het WiFi-netwerk van het alarm, de camerabeveiliging en de volledige domotica, die dankzij de WiFi versterker van OnbeperktWiFi.nl allemaal ook nog eens op optimale snelheid te bedienen zijn.

Veiligheid voorop met WiFi netwerk

Om je eigen veiligheid te garanderen, is het raadzaam om goed te investeren in de beveiliging van je woning. OnbeperktWiFi.nl helpt je graag daarbij middels het aanleggen van één groot WiFi-netwerk door de hele woning. Hierin zijn alle beveiligingsapparaten geïntegreerd.

Stabiele en veilige WiFi

We nemen je mee in de wereld van de internetverbindingen, als je namelijk leest wat erbij komt kijken, dan wil jij ook stabiele en veilige WiFi van OnbeperktWiFi.nl

Onzichtbaar WiFi-systeem

De combinatie van ruimte en toch alles bij de hand is hier tot in de perfectie uitgevoerd. Zo kunnen de bewoners hun zonwering aan de buitenkant bedienen via hun telefoon en de daklamellen openen en sluiten. Hoe? Met het optimale WiFi-systeem van OnbewerptWiFi.nl!

Betrouwbare WiFi voor buiten

Het volledig dekkende WiFi-netwerk, dat tevens de volledige tuin dekt. Deze WiFi voor buiten is volledig dekkend en self-roaming. Deze luxe service wordt geleverd door OnbeperktWiFi.nl

De luxe van een WiFi-router

Buitenaf wonen betekent veel afstand tussen de woning en de stad en een groot huis betekent ook alles op afstand. Toch zijn deze nadelen eenvoudig om te buigen naar gemak met een sterk netwerk met WiFi-router van OnbeperktWiFi.nl…

WiFi installeren

We kunnen het tegenwoordig niet meer wegdenken; een supersnel WiFi-netwerk waarmee je overal in huis goede en stabiele verbinding hebt. Maar om dat voor elkaar te krijgen, is nogal een kunst. WiFi installeren is namelijk een taak waar verschillende factoren bij om de hoek komen kijken waar je rekening mee zal moeten houden.

WiFi in moderne woning

In de prachtige, groene provincie Gelderland is deze riante en moderne woning gesitueerd. Toch is het huis pas echt een thuis geworden na het koppelen van alle apparaten met het WiFi-netwerk van OnbeperktWiFi.nl…

Sterk netwerk in exclusieve woning

Denk aan één compleet WiFi-netwerk voor de intercom, poortsturing, verlichting, multiroom-audio, zonwering, klimaatbeheer, alarm, camerabeveiliging, IOT en nog veel meer… Dit complete netwerk is met liefde geleverd door OnbeperktWiFi.nl

WiFi voor vrijstaande woningen

Woon je in een vrijstaande villa, woonboerderij of villa en wil je gegarandeerd goede WiFi? Maak dan kennis met de pro’s op dit gebied: OnbeperktWiFi.nl, een specialist in het aanleggen van WiFi-netwerken en 4G-versterking in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Alle producten van het bedrijf sluiten naadloos op elkaar aan; zo hoef je nooit meer te schakelen naar het beste WiFi-signaal. WiFi voor vrijstaande woningen is nu binnen handbereik!

WiFi voor villa met multiroom-audio

Deze riante villa in Laren is van alle denkbare luxe apparatuur voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een multiroom-audio installatie, dat zorgt voor perfect geluid in alle ruimtes. Maar ook poortsturing op afstand. Deze en nog veel meer comfort verhogende techniek heeft een basis van een goed WiFi-netwerk nodig. Daarom heeft OnbeperktWiFi.nl hier een volledig dekkend WiFi-netwerk aangelegd.  

Optimaal WiFi-signaal op veranda en loungesteiger

De charmante serre is vanaf de voorkant van de woning al zichtbaar en verraadt dat het hier om een parel van een huis gaat. Wat je hier niet ziet is dat de bewoners in zowel de woning als buiten op de veranda en loungesteiger fantastisch snel en betrouwbaar internet hebben. Een optimaal WiFi-signaal is een luxe die in deze tijd eigenlijk iedereen zou moeten hebben.

Betrouwbaar WiFi-netwerk aanleggen

Dit mooie bedrijf is 24/7 bezig om veel huizen uit het high-end segment te voorzien van snelle en betrouwbare WiFi. Deze prachtige, witte villa is één van hun meest recente projecten. Tijdens de bouw van deze markante villa is al nagedacht over het aanleggen van onzichtbare WiFi.

Perfecte WiFi access points

Deze moderne woning in Lunteren is volledig opgebouwd uit nieuwe materialen als staal, glas en hoogwaardige isolatie. Dit is prachtig, maar ongunstig voor het WiFi-signaal. WiFi-signaal komt namelijk maar moeilijk door dit soort materialen. OnbeperktWiFi.nl heeft daar een oplossing voor. Dit mooie bedrijf doet hele dagen niets anders dan WiFi-netwerken aanleggen en optimaliseren in high-end woningen. Zij hebben dus de meeste ervaringen in dit soort problematiek.

WiFi in de tuin

In bestaande woningen kan het zijn dat het WiFi-netwerk niet optimaal werkt. Ook in dat geval kan OnbeperktWiFi.nl een perfect WiFi-netwerk aanleggen zonder dat je er iets van terugziet. Deze woning is daar een goed voorbeeld van.

WiFi-versterker

Wanneer je een slechte WiFi-verbinding thuis hebt, denk je al snel aan het aanschaffen van een WiFi-versterker. Leuke oplossing voor de leek, maar de professional zou je hoofdschuddend aankijken. Slechte WiFi is een probleem dat zich nagenoeg in elke woning voordoet.

Snel en betrouwbaar WiFi-netwerk

Een snel en betrouwbaar WiFi-netwerk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wanneer je in een woonboerderij, vrijstaand huis of villa woont kan een gemiddeld ICT-bedrijf dit vaak niet regelen. Op dat moment komt Onbeperkt WiFi om de hoek kijken. Het aanleggen van een groot WiFi-netwerk over een groot aantal hectare is dan ook hun specialiteit.

 

OnbeperktWiFi.nl

OnbeperktWiFi.nl


“Met hun kennis en jarenlange ervaring is OnbeperktWiFi.nl een specialist in het aanleggen van WiFi-netwerken en 4G-versterkingen.”

 ___

Contactgegevens:

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen


Web editor: Media team     |

Datum: 26 | feb | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!