Nouv'eau, zwembaden, maatwerk
Nouv'eau, zwembaden, maatwerk
Nouv'eau, zwembaden, maatwerk
Nouv'eau, zwembaden, maatwerk
Nouv'eau, zwembaden, maatwerk
Nouv'eau
Nouv'eau
Nouv'eau
Nouv'eau
Nouv'eau
previous arrow
next arrow

Nouv’eau

Specialist in inox/rvs zwembaden en waterpartijen op maat. Door passie gedreven en met een flinke dosis ervaring gaat Nouv’eau voor uw totaalproject tot in het kleinste detail. Hierbij zet het bedrijf hoge kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Oog voor detail

Nouv’eau verzorgt inox/rvs zwembaden of waterpartijen, renoveert uw bestaand  zwembad en zorgt voor een tot in het detail uitgewerkte randafwerking. In dit proces wordt er gezorgd voor een aansluitend design die door het tijdloze karakter past bij zowel moderne als rustieke woningen. Nouv’eau maakt uitsluitend gebruik het materiaal van inox/rvs bij zwembaden en waterpartijen.  Naast de uitstraling van de inox/rvs zwembaden of waterpartijen houdt het bedrijf ook rekening met de nodige praktische zaken. Zo zijn alle inox/rvs zwembaden niet alleen energiezuinig maar bijvoorbeeld ook 100% recyclebaar, gemakkelijk te onderhouden en volledig geïsoleerd.

Een zwembad is voor ontspanning

Service zit in het DNA van Nouv’eau. Na installatie wordt er een onderhoudscontract afgesloten zodat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw inox/rvs zwembad. Een inox/rvs zwembad is een ontspanning en dit moet het ook blijven is de mening van het bedrijf.

____

Meer projecten van Nouv’eau bekijken?

 

 

 

 

Op vakantie in eigen tuin

In deze tuin van een oude hoeve bevindt zich een prachtig zwembad. Het zwembad heeft een tijdloos karakter en een stijlvol design wat goed overloopt in de strakke lijnen en vormen van de tuin. Je krijgt er gelijk een vakantiegevoel van!

Minimalistische integratie van zwembad

In deze tuin is via een minimalistische integratie een zwembad van Nouv’eau geplaatst. Het Inox hoogwaterlijn skimmer zwembad is op deze manier niet té aanwezig in de tuin. Ook was de wens van de bouwheer een “plage” om op de liggen of te zitten.

Op vakantie in eigen tuin

Dit uniek zwembad is onder een overkapping geplaatst. De overkapping bestaat uit een barnwood wand en een kleiklinker vloer en heeft een tijdloos karakter. Het zwembad steekt mooi af tegen de natuurlijke tinten die in de overkapping zijn gebruikt.

Exclusief binnenzwembad

In de bed & breakfast Maison Giron realiseerde Nouv’eau een exclusief binnenzwembad. De wellness bevindt zich in de aanbouw van het historisch pand. Naast het esthetische aspect, was de onderhoudsvriendelijke en hygiënische eigenschap een belangrijke motivatie om voor een inox zwembad te kiezen…

Buitenzwembad in bosrijke omgeving

In een bosrijke omgeving in België staat deze prachtige villa met groene tuin en exclusief buitenzwembad. Het zwembad integreert mooi in het geheel omdat de kleur van het water de groene tint van haar omgeving een beetje overneemt.

Op vakantie in eigen tuin

Dit stijlvolle zwembad integreert perfect in deze landelijke tuin. De tuin is erg open en groen, dit maakt de tuin erg rustig en clean. Die rustige uitstraling wordt doorgetrokken naar het design van het zwembad.

Modern zwembad in strakke tuin

Dit strakke zwembad in combinatie met het moderne poolhouse creëren samen een interessant lijnenspel in de tuin. Daarbij is het samenspel van de kleuren zwart en wit een combinatie die zorgt voor een boeiend contrast tegen elkaar en tegen de vele verschillende groentinten die terug zijn te vinden in de tuin.

Exclusief zwembad met prachtig uitzicht

In deze prachtige tuin in België, met zicht op het bijzondere heuvellandschap van de Vlaamse Ardennen, heeft Nouv’eau een exclusief zwembad gerealiseerd. Bij het ontwerp van dit project en de realisatie ervan is veel rekening gehouden met de omgeving waarin de woning zich bevindt… 

Strak zwembad in strak landelijke tuin

Dit strakke zwembad is qua stijl geheel passend bij zowel de woning als de tuin. De strakke lijnen zijn in het exterieur van de strak landelijke woning terug te vinden en ook in de tuin wordt er met rechte lijnen en geometrische vormen gewerkt. De grote graniettegels van één meter bij één meter dragen bij aan de strakke lijn van de tuin.

 

Nouv'eau

Nouv’eau


“Specialist in inox/rvs zwembaden en waterpartijen op maat.”

 ___

Contactgegevens:

  • Nouv’eau
  • Krommestraat 4
  • 9800 Astene (Deinze)

 


Web editor: Media team     |

Datum: 25 | feb | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!