Niko Wauters Architecten

Niko Wauters is gespecialiseerd in high-end residentiële projecten waarbij energiezuinigheid en een hedendaagse vormentaal primeren. Kenmerkend zijn een doorgedreven combinatie van uitgepuurde lijnen, natuurlijke afwerkingsmaterialen en beproefd vakmanschap. Exterieur en interieur vormen een harmonieus geheel, in overeenstemming met de aard van de bouwplaats en de omgeving.

Informatie over Niko Wauters Architecten


slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
previous arrow
next arrow

Woonkwaliteit

Niko Wauters zoekt, in een open dialoog met de opdrachtgever, steeds naar de best haalbare woonkwaliteit en hanteert daarbij actuele en realistische kostenramingen. Een gedetailleerde bouwtechnische uitwerking, een vakkundig team van uitvoerders en een nauwgezette coördinatie vervolledigen zijn efficiënte werkwijze. Visualisaties in 3D verduidelijken de gewenste vormgeving en materialisatie, en geven een inzicht in de ruimtelijkheid en beleving van ieder project.

Energiezuinigheid

Energiezuinigheid krijgt grote aandacht omwille van het hoge comfort, de lage energiekosten, alsook de milieu- & klimaatimpact. Elk project geniet ten volle van natuurlijk licht, waarbij het binnenklimaat zowel tijdens de winter als de zomer erg aangenaam blijft.

Jarenlange ervaring

In het complexe bouwavontuur vormt Niko Wauters een persoonlijk aanspreekpunt en coördineert hij het hele traject. Door deze aanpak en een jarenlange ervaring kan de opdrachtgever zorgeloos bouwen.