slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
previous arrow
next arrow

Niko Wauters Architecten

High-end

Niko Wauters is gespecialiseerd in high-end residentiële projecten waarbij energiezuinigheid en een hedendaagse vormentaal primeren. Kenmerkend zijn een doorgedreven combinatie van uitgepuurde lijnen, natuurlijke afwerkingsmaterialen en beproefd vakmanschap. Exterieur en interieur vormen een harmonieus geheel, in overeenstemming met de aard van de bouwplaats en de omgeving.

Woonkwaliteit

Niko Wauters zoekt, in een open dialoog met de opdrachtgever, steeds naar de best haalbare woonkwaliteit en hanteert daarbij actuele en realistische kostenramingen. Een gedetailleerde bouwtechnische uitwerking, een vakkundig team van uitvoerders en een nauwgezette coördinatie vervolledigen zijn efficiënte werkwijze. Visualisaties in 3D verduidelijken de gewenste vormgeving en materialisatie, en geven een inzicht in de ruimtelijkheid en beleving van ieder project.

Energiezuinigheid

Energiezuinigheid krijgt grote aandacht omwille van het hoge comfort, de lage energiekosten, alsook de milieu- & klimaatimpact. Elk project geniet ten volle van natuurlijk licht, waarbij het binnenklimaat zowel tijdens de winter als de zomer erg aangenaam blijft.

Jarenlange ervaring

In het complexe bouwavontuur vormt Niko Wauters een persoonlijk aanspreekpunt en coördineert hij het hele traject. Door deze aanpak en een jarenlange ervaring kan de opdrachtgever zorgeloos bouwen.

 

___

Alle projecten van Niko Wauters Architecten bekijken?
  • |

Stijlvol interieur

Rekening houdend met de toestand van het terrein, met name een aantal bomen die gerooid moesten worden én een niveauverschil van ongeveer 2 meter over de hele breedte, ontwierp architect Niko Wauters er een bijzonder ruime en lichtrijke woning in een wel heel strakke en minimalistische vormentaal.

Licht interieur

In Vlaams-Brabant, ergens halverwege tussen Leuven en Lummen, bevindt zich deze strakke, compacte woning in een rustige straat zonder doorgaand verkeer. Architect Niko Wauters hanteerde een hedendaagse vormentaal en vertaalde deze in een warme baksteenarchitectuur.

 

Niko Wauters


“Energiezuinigheid krijgt grote aandacht omwille van het hoge comfort, de lage energiekosten, alsook de milieu- & klimaatimpact.”

 

___

Contactgegevens:

  • Niko Wauters Architecten
  • Korte Welvaart 1
  • 3140 Keerbergen
  • Contact:
  • Tel.: 0495 / 499 638
  • E-mail: info@nikowauters.be


Web editor: Media team     |

Datum: 30 | nov | 2020


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!