Nieuwste trend van afkoelen, Alpha Industries, wellness, sauna, sneeuw

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Nieuwste trend van afkoelen | Alpha Industries

Van warm naar koud, train je lichaam op een gezonde manier

Een sauna- of hammambezoek heeft een heerlijk ontspannend maar ook gezond effect op je lichaam. Dat effect komt pas tot zijn volle recht wanneer je je lichaam naderhand op de juiste manier laat afkoelen.

Bevordering bloedsomloop

De warmte van een sauna afwisselen met koud water zorgt voor een bevordering van je bloedsomloop. De hitte zorgt ervoor dat de bloedvaten in je lichaam verwijden. Terwijl bij kou, de bloedvaten juist vernauwen. Daarnaast stimuleert afkoelen ook nog eens de aanmaak van witte bloedcellen, verbetert het de bloedsomloop en bevordert het de opbouw van je immuunsysteem. Een bezoek aan de sauna is dus een soort ‘training’ voor je bloedvaten, én het is gezond!

Nieuwste trend van afkoelen, Alpha Industries, wellness, sauna, sneeuw

Afkoelen

Je kunt op verschillende manier je lichaam afkoelen na een bezoekje aan de sauna. Denk hierbij aan een douche, een voetenbadje, dompelbad, afkoelemmer of een afkoelslang. Zolang je allen met koud water uitvoert, geeft het een heerlijk effect. Wil je meer beleving creëren rondom je sauna ervaring? Dan zijn de ijs- en sneeuwgrot, de ijsfontein en de sneeuwdouche de perfecte keuze voor jou.

IJsfontein

Wanneer de ijsfontein aangaat, stapelen huidvriendelijke ijsvlokken zich op in een met led verlichte ijsfontein. De vlokken vormen het ideale ingrediënt als je niet te abrupt wil afkoelen. Bij schemerlicht zorgen deze verlichte ijsvlokken voor een rustgevend en kalmerend aspect in de wellness.

IJs- of sneeuwgrot

In de gesloten ijs- of sneeuwgrot kan je heerlijk afkoelen. De sneeuw die neerdwarrelt vanuit de speciale douche, geeft een fijn gevoel op de huid. Bijzonder betoverend en het gevoel is overweldigend.

Lichttherapie

Door middel van lichttherapie en geluid wordt er een extra dimensie toegevoegd aan de wellness. Hierdoor ontstaat er een heerlijk wellnessmoment. Alpha Industries voorspelt dat dit de komende jaren een echte trendsetter gaat worden op het gebied van de exclusieve wellnessresorts.

Nieuwste trend van afkoelen, Alpha Industries, wellness, sauna, sneeuw

____

Tekst: Alpha Industries
Fotografie: Alpha Industries

 

Alpha Industries, Alpha Wellness Sensations

 

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?

 


Nieuwste trend van afkoelen, Alpha Industries, wellness, sauna, sneeuw

Alpha Industries


“Onze missie en bedrijfsfilosofie is dat onze klanten in Alpha Wellness Sensations producten – thuis of in openbare professionele-wellness-spa faciliteiten – fascinerende momenten van ontspanning in de hoogste kwaliteit kunnen beleven.”
__

Meer informatie over Alpha Industries?