Leefkeuken, hemels wonen, Luxe huis

  • Hemels Wonen
  • Koperslager 1
  • 5521 DE Eersel
  • Tel: +31 (0) 497 769 001

Villa met uniek element | Hemels Wonen

De grootste wens van de bewoners: een voor hen zeer dierbaar schilderij dat erg belangrijk een prominente plek geven in de woning. Dit schilderij is het uitgangspunt van de inrichting. De kleuren in deze woning – een combinatie van verschillende blauwtinten met goud-oranje – zijn volledig gebaseerd op dit waardevolle schilderij voor de bewoners. Dit unieke stuk heeft dan ook een prominente plek gekregen in de woonruimte. Door het gebruik van lichte basiskleuren voor de vloeren, wanden en gordijnen, komen de gekozen kleuren in het meubilair én in de details helemaal tot hun recht. Zo is het bed in de slaapkamer een echte eye-catcher die wordt omgeven door een fijne, lichte omgeving.

Leefkeuken, hemels wonen, Luxe huis

Open karakter

Mede dankzij deze eyecatchers is een volledig nieuwe en zeer persoonlijke sfeer gecreëerd tijdens de grote verbouwing. De woning kent nu een erg open karakter door een combinatie van licht kleurgebruik en veel ramen. Door verschillende open verbindingen te maken lopen de ruimtes in elkaar door en heeft de woning een ontspannen sfeer. Diverse donkere details zorgen voor contrast en creëren diepte. Een echt opvallende plek in deze woning is de ruime leefkeuken. Met uitzicht op de tuin en het gebruik van warme blauwtinten is dit een prachtige leefruimte geworden. Door de grote ramen is de woning met de tuin verbonden tot één geheel. Het leven binnen en buiten is gecombineerd.

Leefkeuken, hemels wonen, Luxe huis

 

Eén geheel

De tuinkamer is omgetoverd tot een heerlijke loungeplek, die dankzij de combinatie van warm kleurgebruik en zachte materialen meteen een ontspannen gevoel geeft. Niet alleen in deze ruimte is gekozen voor een bijzonder materiaal als wandbekleding; ook de badkamer heeft een geheel unieke uitstraling dankzij een opvallende wand. Met de keuze voor verschillende materialen wordt in deze woning in elke ruimte een eigen sfeer gecreëerd. Het gekozen kleurenpatroon voor het meubilair en de details zorgen ervoor dat al deze ruimtes samen één geheel vormen.

 

Tekst: Hemels Wonen
Fotografie: Hemels Wonen

___

Boerderij inrichting, hemels wonen, modern, landelijk, hout, stalen deuren

___

Meer projecten bekijken van Hemels Wonen?