Tuinmeubelen, Borek, The Art of Living

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Nieuwe collectie tuinmeubelen voor de echte buitengenieters | Borek

De nieuwe collectie tuinmeubelen van Max & Luuk is er voor de echte buitengenieters. Met natuurlijke materialen en krachtige lijnen straalt dit merk dezelfde kwaliteit en klasse uit die je verwacht van het bedrijf Borek. In de showroom in Oisterwijk zijn nu de laatste noviteiten te zien, maar via deze weg al een kleine sneak preview.  

Luxe uitstraling

De Lauren tafel is al langer onderdeel van de collectie tuinmeubelen en heeft zijn kracht het afgelopen jaar bewezen bij liefhebbers van uniek afgewerkt teakhout. De tafel is voorzien van een coating in de kleur charcoal, die zorgt voor een luxe uitstraling. De tafel is ook te verkrijgen met een aged finish. In dat geval creëer je een uitstraling die enorm lijkt op het vergrijsde teak dat ontstaat door de elementen door de jaren heen.

Tuinmeubelen, Borek, The Art of Living

Mooi contrast

De charcoal finish leent zich in dit geval perfect voor een combinatie met de nieuwe Austin stoelen. Een donker geheel geeft in deze groene omgeving een mooi contrast, waardoor alles perfect tot zijn recht komt. De Austin rope stoelen hebben een gegalvaniseerd stalen frame gecombineerd met de ropes in de donkere Lavakleur. Een zitkussen verhoogt het zitcomfort, maar is niet noodzakelijk bij deze stoelen. Zelfs de Mace lantaarns zijn uitgevoerd in dezelfde Lavakleur om de donkere look compleet te maken. Voor een lichtere look kun je ook kiezen voor de camelkleur, die zich op haar beurt mooi laat combineren met de tafel in aged teak. Benieuwd naar meer uit de nieuwe collecties? Binnenkort meer op www.Maxluuk.com

Tuinmeubelen, Borek, The Art of Living

Meer over Borek

Dit familiebedrijf in parasols en buitenmeubilair heeft zijn naam te danken aan de samenvoeging van Bogaers en Rekreatie. Wat in 1977 begon, is de afgelopen vier decennia uitgegroeid tot een sterk en internationaal befaamd merk. Anno 2019 is Borek niet meer weg te denken in toonaangevende winkels met outdoor furniture.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Borek

____

____

Meer projecten van BOREK bekijken?