Niels Maier
Niels Maier
Niels Maier
Niels Maier
previous arrow
next arrow

NIELS MAIER  

Al jaren realiseert Niels Maier met zijn architectenbureau prikkelende interieurconcepten. Hij weet als geen ander de wensen van de opdrachtgever om te toveren tot mogelijkheden. Niels vertaalt deze mogelijkheden in een passend concept. Waarin vormen en lijnen, minimal luxury en een hoog detailleringsniveau centraal staan.  

Passie voor het vak

Niels had op jonge leeftijd al een grote affiniteit met interieur, meubels en de impact ervan op sfeer en ruimte. Nu, jaren later, runt Maier zijn eigen architectenbureau en werkt hij met grote passie voor het vak aan verschillende bijzondere interieurprojecten. Niels is flexibel in zijn kunnen. Zo verzorgt hij zowel interieurs voor exclusieve particuliere woningen tot aan zakelijke ruimtes, met name in de hospitality branche. Veel meubels ontwerpt hij daarbij zelf.  

Eigen karakter

Ieder project is gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van het gebouw. Dit maakt dat geen enkel project hetzelfde is; ieder interieur krijgt hierdoor zijn eigen karakter. Niels Maier vindt het daarbij belangrijk dat het gehele interieur de persoonlijkheid van zowel de bewoners als het gebouw ademt. Zodat het de perfecte basis vormt voor een prettig thuis. 

 

___

Meer projecten van Niels Maier bekijken?

 

 

Exclusief maatwerk interieur

Een intens gevoel van vrijheid en ontspanning komt samen in het exclusieve maatwerk interieur van Niels Maier. Zijn interieur is kenmerkend door zijn kunstzinnige creaties. Daarnaast heeft hij oog voor detail.

 

Niels Maier

Niels Maier


“Niels Maier is dedicated to deliver quality, solid project management, clear design and fresh concepts.”

___

Contactgegevens:

  • Niels Maier
  • Cortenstraat 5A
  • 6211 HT Maastricht


Web editor: Media team     |

Datum: 22 | feb | 2021


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!