Niels Maier

Al jaren realiseert Niels Maier met zijn architectenbureau prikkelende interieurconcepten. Hij weet als geen ander de wensen van de opdrachtgever om te toveren tot mogelijkheden. Niels vertaalt deze mogelijkheden in een passend concept. Waarin vormen en lijnen, minimal luxury en een hoog detailleringsniveau centraal staan.  

Informatie over Niels Maier


Niels Maier
Niels Maier
Niels Maier
Niels Maier
previous arrow
next arrow

Passie voor het vak

Niels had op jonge leeftijd al een grote affiniteit met interieur, meubels en de impact ervan op sfeer en ruimte. Nu, jaren later, runt Maier zijn eigen architectenbureau en werkt hij met grote passie voor het vak aan verschillende bijzondere interieurprojecten. Niels is flexibel in zijn kunnen. Zo verzorgt hij zowel interieurs voor exclusieve particuliere woningen tot aan zakelijke ruimtes, met name in de hospitality branche. Veel meubels ontwerpt hij daarbij zelf.  

Eigen karakter

Ieder project is gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van het gebouw. Dit maakt dat geen enkel project hetzelfde is; ieder interieur krijgt hierdoor zijn eigen karakter. Niels Maier vindt het daarbij belangrijk dat het gehele interieur de persoonlijkheid van zowel de bewoners als het gebouw ademt. Zodat het de perfecte basis vormt voor een prettig thuis.