Kleurtrend, Amazona, Eenvoud, Aardetinten, Verf, Krijtverf, Mocca, Chocolat Chaud, Skin, Marrakesh

New African | Amazona

‘New African’: zó pas je het toe in jouw interieur…

De interieurtrend ‘New African’ is een antwoord op onze behoefte aan eenvoud, rust en natuur. Onmisbaar binnen deze trend zijn zachte aarde- en nudetinten. Met de kleuren Mocca, Chocolat Chaud, Skin en Marrakesh van Amazona krijtverf pas je deze trend lekker makkelijk toe in je eigen interieur.

In het drukke bestaan van nu, zijn we continu op zoek naar rust en associaties met oude, vertrouwde tradities. Dit vertalen we naar het interieurbeeld, onder andere met het gebruik van kleur. Het palet dat past binnen de trend ‘New African’, leent zich perfect voor uiteenlopende kleurencombinaties, die samen tóch een feel-good geheel vormen: warme kleuren en zachte ton sur ton combinaties met een stoere twist. New African sluit perfect aan bij de overtuigingen van Amazona. De verf is 100% natuurlijk en het kleurenpalet zacht en warm. Laat je inspireren door Amazona’s interpretatie van New African:

Het ‘geheim’ van Amazona  
De minerale basis in combinatie met de natuurlijke pigmenten vormen het ‘geheim’ van Amazona krijtverf en maakt het tot de enige 100% biologische afbreekbare krijtverf in Nederland. De matte verf is geschikt voor binnenmuren, meubels en accessoires en geeft een sfeervolle, rustige uitstraling. De verf dekt perfect, is vrij van giftige stoffen, anti-allergisch, ademend en nat afwasbaar.

___

Contactgegevens:

  • Amazona
  • Krijtverf & Kalkwas