Neolith

Het exportbedrijf in de natuursteenbranche, TheSize, is opgericht in 2009 en bracht in 2010 zijn eerste keramische tegels op de markt onder de naam Neolith. Dit was zo’n groot succes dat deze keramische tegels niet meer weg te denken zijn uit deze markt.

Informatie over Neolith


TAOL_Neolith2_hor_web
TAOL_Neolith_hor_web
CalacattaRoyale_3
laboheme_cladding
previous arrow
next arrow

Gerecycled natuursteen

Dit gesinterd steen is geschikt voor zowel binnen als buiten en is gemaakt van 52% gerecyclede grondstoffen. Doordat het materiaal volledig bestaat uit natuurlijke materialen, kent het vele bijzondere eigenschappen. Zo is het bestand tegen extreem hoge temperaturen, is het gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen krassen en slijtage. Daarnaast is het materiaal licht van gewicht, wat uitzonderlijk is in de natuursteenbranche.

Groot assortiment

De tegel is voorzien van diverse technologieën om een lange levensduur en kwaliteit van de steen te waarborgen. De collectie bestaat uit vele uitvoeringen en kleuren. Hierdoor is er voor ieder interieur en exterieur wel een geschikte tegel die aansluit bij de voorkeur van de opdrachtgever. De organisatie kent een diversiteit aan klanten. Zo wordt de tegel gebruikt in keukens, badkamers, gevels, meubilair, maar ook voor zakelijke klanten zoals hotels, restaurants en winkels.