Brachot | natuursteen in interieur, the art of living

Natuursteen in interieur | Brachot Surfaces

Van natuursteen zoals marmer, kwartsiet, kalksteen, graniet en travertin tot samengestelde materialen zoals keramiek, terrazzo en kwartscomposiet: Brachot Surfaces biedt voor ieder ontwerp en budget een oplossing. Ontdek de verschillende mogelijkheden met de materialen van Brachot Surfaces.

Natuursteen combinaties voor ieder interieur

Zoals je ziet passen deze steensoorten bij verschillende interieurstijlen. Op die manier kan je eindeloos blijven mixen and matchen. Combineer met andere materialen zoals hout of varieer in het kleurgebruik. Voor marmer in het bijzonder is de belangrijkste kwaliteitsgarantie de juiste selectie van de steen. Iedere blok varieert immers in kwaliteit en kleurvariaties kunnen optreden.

Fotografie: Klaas Verdru

Brachot | natuursteen in interieur, the art of living

Traditionele marmers

Bij Brachot Surfaces kies je de plaat op maat van jouw project. Een natuursteenbewerker verwerkt deze dan in afwerkingen voor je interieur, zoals in deze realisatie. De verfijnde Calacattamarmer keert terug op de vloeren, maar ook aan de wastafels en in de douche. Zo wordt er een elegant lijnenspel van grijstinten getekend op een witte achtergrond. Marmer dat blijft fascineren.

Uitvoerder: Rumat
Architect: Els Verzele
Fotografie: Annick Vernimmen

Brachot | natuursteen in interieur, the art of living

1 natuursteen, verschillende mogelijkheden

Bij dit project heeft Brachot het werkblad voorzien van een prachtige surface. De natuurlijke materialen resulteren in een luxe en elegante uitstraling.

Werkblad: Travertino Oceano brosso vecchio (TROC002)

Copyright: Nick Cannaerts voor Home Sweet Home
(woning Valerie Brems – influencer)

 

 

 Tekst: Redactie The Art of Living Online
Fotografie: Brachot Surfaces

___

___

Meer projecten bekijken van Barchot Surfaces?