natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen, steensoort
natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen, steensoort
natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen, steensoort
natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen, steensoort
natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen, steensoort
natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen, steensoort
natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen, steensoort
natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen, steensoort
natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen, steensoort
Natuurgevelsteen
Natuurgevelsteen
Natuurgevelsteen
Natuurgevelsteen
Natuurgevelsteen
Natuurgevelsteen
Natuurgevelsteen
Natuurgevelsteen
Natuurgevelsteen
previous arrow
next arrow

Natuurgevelsteen | Natuursteen muur

Al eeuwenlang stapelen wij stenen om in te wonen, te recreëren, te werken en te leven. Dankzij de stenen van Natuurgevelsteen wordt elk bouwwerk omgetoverd in prachtige, unieke en sfeervolle verschijningen. Tevens hebben ze het voor elkaar gekregen om de natuurstenen te verwerken door middel van de Nederlandse halfsteense metseltechniek.

Nederlandse werkwijze

De werkwijze van het bedrijf is simpel, duidelijk en past bij het Nederlandse werken. Geen poespas of onzin achteraf maar een helder verhaal. Zo is het bedrijf betrokken bij het gehele proces. Ook op de bouwplaats zijn de meesters aanwezig om het proces te blijven monitoren en sturen.

Mediterrane gebouwen

Natuursteen wordt vooral in de mediterrane streken veel gebruikt en geeft een woning of gebouw een karakteristieke uitstraling. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren wat betreft kleur en patroon. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreid assortiment aan natuurgevelstenen. Waarbij er diverse patronen en kleuren verkrijgbaar zijn of zelfs het mixen van de verschillende soorten stenen is mogelijk!

Duurzaam natuursteen

Naast dat de steen duurzaam en herbruikbaar is, is het proces tot de verwerking van de natuurstenen tot bakstenen ook duurzaam. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van chemische processen en worden de lokale arbeidskrachten benut ter bevordering van de werkomstandigheden. Dit heeft geresulteerd in ruim 20 gezinnen die momenteel een vast inkomen genieten.

____

Alle projecten van Natuurgevelsteen bekijken?

 

 

  • |
  • |

 

Natuursteen voor de wow-factor

Natuursteen op de gevel is een zeer geliefde trend. Bij moderne huizen wordt natuursteen vaak gebruikt voor het leggen van een exclusief accent. Bij de wat traditionele huizen wordt gerust een volledige gevel bekleed met dit natuurvriendelijke en slijtvaste materiaal om het huis een echte wow-factor te geven.

Duurzaamheid als uitgangspunt voor natuursteen

Het is een mooi begrip, duurzaamheid, maar het heeft eigenlijk heel veel betekenissen en synoniemen: bestendig, blijvend, consistent, degelijk, durabel, hecht, houdbaar, kostbaar, langdurend, niet veranderbaar, niet veranderend, niet wankelbaar, onverslijtbaar, onverzettelijk, permanent, solide, stabiel, standvastig, sterk en stevig. Al deze begrippen kan je zien als kwalificaties van het materiaal.

Herkomst van natuursteen

Dat Natuurgevelsteen veel van hun producten uit Noord-Macedonië haalt, hangt nauw samen met de oprichting van het bedrijf. Thijs Zomer deed al vele jaren mee aan projecten om humanitaire hulp aan het land te verlenen, en richt zich op projecten om in het land werkgelegenheid te scheppen.

Stijlvolle gevelbekleding van natuursteen

Natuursteen als gevelbekleding is een ontzettend geliefde in- en exterieurtrend, maar wat velen zich niet realiseren is dat natuursteen sinds mensenheugenis wordt gebruikt als bouwmateriaal. De beschikbaarheid, duurzaamheid, maar ook zeker het gebrek aan alternatieven leidden tot wereldwijde toepassing.

Niveaucontrast in tuin met natuursteen

Dit prachtige plaatje doet meteen denken aan de indrukwekkende rijstvelden in Azië. De niveauverschillen geven enorm veel ruimte aan de tuin en de regelmatigheid hierin is een lust voor het oog. Het natuursteen in de tuin is gebruikt om de niveaus te contrasteren past perfect in de omgeving.

Macedonië als bron van natuursteen

Dat Natuurgevelsteen veel van hun materialen uit Noord-Macedonië haalt, komt omdat de oprichter van de onderneming, Thijs Zomer, een warme band heeft met dit land. Hij heeft daar al vele tientallen jaren via zijn ondernemingen in Nederland geheel belangeloos werkgelegenheidsprojecten opgestart en humanitaire hulp verleend.

Strakke lijnen met natuursteen voor strakke afwerking

De perfecte balans is bij deze woning heel goed tot stand gebracht middels natuursteen van Natuurgevelsteen op de gevel en rond de plantenborders. Voor deze villa levert dat strakke lijnen op.

Appartementencomplex met stijlvol voorkomen

Een mooi project dat we hier graag etaleren is een appartementencomplex in Wassenaar dat aan de buitenkant is bekleed met natuursteen van Natuurgevelsteen. Deze zandkleurige toren met ontzettend veel dynamiek in het gevelwerk heeft een zeer stijlvol voorkomen waar je instant verliefd op wordt!

Door natuursteen op de gevel extra status

Luxe materialen zijn niet voor niets zo geliefd op de high end in- en exterieurmarkt. Je krijgt door het gebruik van luxe materialen instant een exclusieve uitstraling. Mooie materialen hebben vaak zoveel schoonheid in zich, dat je verder niet veel extra’s uit de kast hoeft te trekken.

Moderne, statige villa met natuurstenen gevel

De bouwstijl die in de smaak valt is al een tijdje onveranderd. We zien ontzettend veel kubistische stijlen waarbij de villa bestaat uit meerdere volumes. Een andere trend die samen opgaat met deze is het gebruiken van natuurlijke materialen.

 

 

natuurgevelsteen, natuursteen muur, the art of living, natuursteen in het interieur, woonbeurs, event, woonevent, event voor wonen, beurs voor wonen

Natuurgevelsteen


Advies, offerte, werkvoorbereiding, winning, aanvoer, lossen, opperen, verwerken/metselen tot aan oplevering.

 

___

Contactgegevens:

  • Natuurgevelsteen
  • Zuideropgaande 46A
  • 7913 TN Hollandscheveld

 


Web editor: Media team     |

Datum: 12 | mrt | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!