previous arrow
next arrow
Slider

Natuurgevelsteen | Natuursteen muur

Al eeuwenlang stapelen wij stenen om in te wonen, te recreëren, te werken en te leven. Dankzij de stenen van Natuurgevelsteen wordt elk bouwwerk omgetoverd in prachtige, unieke en sfeervolle verschijningen. Tevens hebben ze het voor elkaar gekregen om de natuurstenen te verwerken door middel van de Nederlandse halfsteense metseltechniek.

Nederlandse werkwijze

De werkwijze van het bedrijf is simpel, duidelijk en past bij het Nederlandse werken. Geen poespas of onzin achteraf maar een helder verhaal. Zo is het bedrijf betrokken bij het gehele proces. Ook op de bouwplaats zijn de meesters aanwezig om het proces te blijven monitoren en sturen.

Mediterrane gebouwen

Natuursteen wordt vooral in de mediterrane streken veel gebruikt en geeft een woning of gebouw een karakteristieke uitstraling. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren wat betreft kleur en patroon. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreid assortiment aan natuurgevelstenen. Waarbij er diverse patronen en kleuren verkrijgbaar zijn of zelfs het mixen van de verschillende soorten stenen is mogelijk!

Duurzaam natuursteen

Naast dat de steen duurzaam en herbruikbaar is, is het proces tot de verwerking van de natuurstenen tot bakstenen ook duurzaam. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van chemische processen en worden de lokale arbeidskrachten benut ter bevordering van de werkomstandigheden. Dit heeft geresulteerd in ruim 20 gezinnen die momenteel een vast inkomen genieten.

____

Alle projecten van Natuurgevelsteen bekijken?

 

  • |

 

  • |

 

Natuursteen voor de wow-factor

Natuursteen op de gevel is een zeer geliefde trend. Bij moderne huizen wordt natuursteen vaak gebruikt voor het leggen van een exclusief accent. Bij de wat traditionele huizen wordt gerust een volledige gevel bekleed met dit natuurvriendelijke en slijtvaste materiaal om het huis een echte wow-factor te geven.

Herkomst van natuursteen

Dat Natuurgevelsteen veel van hun producten uit Noord-Macedonië haalt, hangt nauw samen met de oprichting van het bedrijf. Thijs Zomer deed al vele jaren mee aan projecten om humanitaire hulp aan het land te verlenen, en richt zich op projecten om in het land werkgelegenheid te scheppen.

Stijlvolle gevelbekleding van natuursteen

Natuursteen als gevelbekleding is een ontzettend geliefde in- en exterieurtrend, maar wat velen zich niet realiseren is dat natuursteen sinds mensenheugenis wordt gebruikt als bouwmateriaal. De beschikbaarheid, duurzaamheid, maar ook zeker het gebrek aan alternatieven leidden tot wereldwijde toepassing.

Niveaucontrast in tuin met natuursteen

Dit prachtige plaatje doet meteen denken aan de indrukwekkende rijstvelden in Azië. De niveauverschillen geven enorm veel ruimte aan de tuin en de regelmatigheid hierin is een lust voor het oog. Het natuursteen in de tuin is gebruikt om de niveaus te contrasteren past perfect in de omgeving.

 

natuurgevelsteen, natuursteen muur, the art of living, natuursteen in het interieur, woonbeurs, event, woonevent, event voor wonen, beurs voor wonen

Natuurgevelsteen


Advies, offerte, werkvoorbereiding, winning, aanvoer, lossen, opperen, verwerken/metselen tot aan oplevering.

 

___

Contactgegevens:

  • Natuurgevelsteen
  • Zuideropgaande 46A
  • 7913 TN Hollandscheveld

 


Web editor: Media team     |

Datum: 12 | mrt | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Van Eyck shutters


Van Eyck shutters is al sinds jaar en dag specialist in maatwerk shutters. De shutters zijn geschikt voor elk type raam en voor iedere raamsoort…

Visitekaartje

Starline


Starline werkt vanuit de passie om uw zwem- en wellnessgenot te vergroten…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!