Buijtels Buitengewone Tuinen, Tuinontwerp

Natuurlijk tuinontwerp | Buijtels Buitengewone Tuinen

Klimaat en natuur wordt steeds belangrijker. Gelukkig maar, want de natuur is prachtig! Er wordt steeds meer vergroend en binnen wordt steeds meer een verlengstuk van buiten zodat er harmonie ontstaat. Terug naar de natuur en duurzaam gebruik van grondstoffen wat  belangrijker wordt. Dat blijkt uit de populariteit van modulaire woonsystemen, klimaat adaptieve beplantingen en de wetgeving hieromtrent. Buijtels maakt in hun tuinontwerp de verbinding tussen buiten en binnen op een duurzame en toekomstbestendige manier die afgestemd is op de menselijke habitat.  

De vrijheid van de natuur

Hoe heerlijk zou het zijn als je alleen nog maar je eigen tuin in hoeft te stappen om je te begeven in de pure natuur, met allemaal natuurlijke processen en levende organismen om je heen. In de natuur kunnen we echt tot rust komen, alsof het een soort reset-knop is. Dit is natuurlijk al helemaal het geval als dit natuurlijke tuinontwerp ook nog eens volledig is afgestemd op jouw voorkeuren en wensen! Bij Buijtels Buitengewone Tuinen is het niet alleen mogelijk je droomtuin te realiseren. Ook kan je hiermee nog eens een steentje bijdragen aan de natuur.  

Buijtels Buitengewone Tuinen, tuinontwerp

Klimaatadaptieve beplanting

Buijtels is zeer ervaren op het gebied van klimaatadaptieve beplanting. Je moet hierbij denken aan een tuin die zo ingericht is dat de biodiversiteit gestimuleerd wordt. De wildernis wordt nagebootst in je eigen tuin, alleen dan wel in een getemde versie. De mooie bloemen en planten trekken bijvoorbeeld veel insecten aan. De oplossingen in de tuinontwerpen van Buijtels zijn onderhoudsvriendelijk en behelzen minimale onderhoudskosten.  

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Buijtels Buitengewone Tuinen

___

 

___

Meer projecten bekijken van Buijtels Buitengewone Tuinen?


Buijtel Buitengewone Tuinen

Buijtels Buitengewone Tuinen


“Ontzorging, begeleiding, advisering en realisatie van droomtuinen.” 

__
Meer informatie over Buijtels Buitengewone Tuinen?