modern warm interieur, natatscha persoone, the art of living, Tijdloos interieur

Natascha Persoone | Tijdloos interieur

Voor Natascha Peroone staat een goed gesprek met de klant centraal. Dit is voor de interieurarchitecte een werkelijke must om ervoor te zorgen dat het project volledig aan zal sluiten op de wensen van de opdrachtgevers. Doordat de bewoners in de projecten van Natascha centraal staan, worden ze ook heel nauw betrokken bij het proces van de opdracht. Dit zorgt voor een fijne en succesvolle samenwerking.

Tijdloos interieur

Natascha laat zichzelf, en dus haar ontwerpen, graag inspireren door haar omgeving. Hierdoor zijn haar ontwerpen totaal in balans met de omliggende leefomgeving. Met tijdloze ontwerpen en designs als drijfveer, onderscheidt Natascha zich met haar harmonieuze projecten. Tijdloos interieur, warme sferen en persoonlijkheid zijn de typerende kenmerken voor de interieurs van Natascha.

Warm interieur

Natascha zorgde bij dit project voor de warme aankleding van het interieur. Een huis is niks zonder interieur, persoonlijkheid of sfeer. Samen met de bewoners renoveerde de interieurarchitecte het huidige interieur tot een ruimtelijke woonomgeving. Het werk van Natascha heeft gezorgd voor een modern, maar warm interieur. Ondanks de strakke basis is het gelukt om het interieur een ziel te geven. De authentieke sfeer die gecreëerd is, wordt door heel de woning doorgetrokken voor een harmonieus eindresultaat.

Modern warm interieur, Natascha Persoone, Interieur, Interieurarchitecte, Design, Warm, Modern, Strak, Vintage look, Koperkleur, Zithoek, Home office, Gitaar, Accessoires, Dakraam, Tijdloos interieur

 


modern warm interieur, natatscha persoone, the art of living

Natascha Persoone


“Bij concepten steven we steevast naar een interieur vol warmt, comfort en vertrouwen.”

Bekijk hier alle projecten van Natascha Persoone!