Beltrami | natuursteen, the art of living

  • Beltrami
  • Venetiëlaan 22
  • B-8530 Harelbeke

Mogelijkheden met natuursteen | Beltrami

Beltrami staat bekend om haar prachtige tegels van natuursteen en samengestelde materialen. Het bedrijf biedt een rijk aanbod tegels voor toepassingen binnen- en buitenshuis. Laat je door dit artikel inspireren op het gebied van terras, traptreden, zwembadboorden, vloeren en nog veel meer!

Klassieker Sinai Pearl

Voor dit project is gekozen om de terrastegels, zwembadboorden en traptreden uit te voeren in hetzelfde materiaal: Sinai Pearl Sensato. De tuin voelt hierdoor direct aan als één geheel. Het straalt rust en openheid uit. Dit materiaal is zowel binnen als buiten te gebruiken. Ideaal dus als je bijvoorbeeld je keukenvloer wil doortrekken naar het terras. Deze Egyptische beige kalksteen met lichtgrijze fossielen en subtiele kleurnuances laat toepassingen in diverse woonstijlen toe.

Tuinontwerp: Tuinen Snaet – www.tuinensnaet.be
Architect: ARPLUS interieur & architectuurprojecten www.arplus.be/nl
Zwembadbouwer: Parydel zwembaden – www.parydel.be
Fotograaf: Nicolas Vantomme Photography – www.nicolasvantomme.com

Beltrami | natuursteen, the art of living

Tijdloze Italiaanse kalksteen

Deze Italiaanse travertin kan zowel voor binnen als buiten gebruikt worden. Het is een grijs-beige kalksteen met wolkvormige structuur met een typische poriënstructuur. De kleine openingen werden hier niet gestopt, maar dat kan eventueel wel. Net zoals in andere kalkstenen zie je in Pietra di San Lorenzo ook hier en daar fossielen, wat de natuurlijkheid en schoonheid van het materiaal versterkt. Travertin is een materiaal dat het goed blijft doen, een tijdloze klassieker die perfect inspeelt op hedendaagse trends. Door dezelfde tegel en houtsoort overal te combineren, creëer je ook een rustig en uniform geheel.

Stijlvolle combinatie van natuursteen

Hier is de Duitse kalksteen Muschelkalk toegepast. Een steen welke je kan herkennen aan de bruingrijze kleur en de talrijke schelpdeeltjes, kalkresten en fossielen op een egaal oppervlak. Het is mooi om te zien hoe hetzelfde materiaal een andere look-and-feel krijgt door een andere afwerking.

Klant: VDB-Snick
Plaatsing: Dieter Holvoet
Architect: Kristof Callewaert

Noce en Travertino titanium

In deze woning is gekozen voor natuurlijke materialen en kleuren. Het warme, zachte kleurenpalet van dit materiaal is een perfecte match bij het interieur. Op de vloer is Noce Diamantgeschuurd – 60/60 toegepast. Het materiaal Travertino Titanium arenado is gebruikt voor de haard en douche. De prachtige kleuren, in combinatie met de unieke structuur, maakt het een geliefd materiaal voor zowel binnen als buiten.

Materiaal vloer: Noce Diamantgeschuurd – 60/60
Materiaal haard, douche: Travertino Titanium arenado

Ontwerp door Interior architecture designed by LOFT4C: Keith Baert & Filip Deslee.

Beltrami | natuursteen, the art of living

 

 Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Beltrami

___

___

Meer projecten bekijken van Beltrami?