Modulair, naadloos en indrukwekkend: de Vario 400 serie

Gaggenau

Gaggenau is een bedrijf dat er naar streeft om iedere keuken te verrijken met hun exclusieve keukenapparatuur. De producten die het bedrijf produceert kenmerken zich door een hoogwaardig design en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Er wordt dan ook constant ingespeeld op de trends en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van luxe keukens. Alle producten zijn stuk voor stuk een statement. Het toonbeeld van hun authentieke assortiment is de Vario 400 serie. Dit is een serie die bestaat uit koelkasten, vriezers, een koel-vriescombinatie en een wijnklimaatkast. Deze serie staat voor een verfijnde lifestyle. We vertellen je er graag meer over.  

Koelkast, keukenapparatuur, Gaggenau, The Art Of Living

Elegant design 

De Vario 400 serie weet direct te imponeren. Dit komt door het prachtige design dat de apparatuur volledig op laat gaan in het keukenontwerp. Je kunt zelf kiezen of je gaat voor de elegante roestvrijstalen buitenkant of dat je kiest voor verwerking achter het keukenmeubilair. Wanneer je de koelkast (of vriezer) opent komt een professionele roestvrijstalen binnenruimte je tegemoet. Daarnaast bestaat de binnenkant uit aluminium elementen en zijn de planken gemaakt van haast onzichtbaar glas. De producten in de koelkast worden verleidelijk verlicht door ledverlichting en nodigen daardoor uit de heerlijkste gerechten te bereiden.  

Koelkast, keukenapparatuur, Gaggenau, The Art Of Living

Handige functionaliteiten 

Naast een esthetisch doordacht design kenmerkt de Vario 400 zich ook door verschillende functionaliteiten. Denk aan openingsassistentie, waardoor de deur eenvoudig te open is en een TFT-display dat je de mogelijkheid biedt de koelkast naar wens in te stellen, dit kan tot op één graad nauwkeuring. Bovendien zorgt het railsysteem ervoor dat je de koelkast zelf kunt indelen. Al met al zorgt het voor de beste bewaaromstandigheden en werk je alleen met de allerbeste ingrediënten. Zo wordt koken voor iedereen een fantastische activiteit, zelfs als je eigenlijk geen kookliefhebber bent.  

Gaggenau Experience Center

Ben je benieuwd naar de producten en het veelzijdige assortiment van Gaggenau? Dan kun je het beste een bezoek brengen aan Gaggenau Experience Center. Dit is de uitgelezen plek om de apparaten in het echt te ervaren. Bovendien is het de plek waar ook de kwaliteit het beste tot zijn recht komt. Ook kun je hier al jouw vragen stellen. Woondromen worden zo werkelijkheid! Maak nu een afspraak.

Editor: Media Team RRO

Datum: 29-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Gaggenau