Tijdloze keuken, Dauby, moderne woning

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Moderne woning met tijdloze keuken | Dauby

Omdat het dé plek is waar iedereen samenkomt is de keuken één van de belangrijkste onderdelen van een woning. Daarmee vormt de keuken het hart van het huis. Voor een keuken zijn er ook tal van mogelijkheden, van een zachte uitstraling dankzij het gebruik van lichte kleuren of het kan een echte eyecatcher vormen met robuuste materialen en vormen. Deze tijdloze keuken is helemaal compleet gemaakt en in de perfectie afgewerkt dankzij het bijpassende deurbeslag van Dauby.

Natuurlijke materialen

Dit is een tijdloze keuken dankzij het gebruik van verschillende natuurlijke materialen. Het is een prachtige combinatie van vintage eiken keukenkasten en een keukenblad van beton ciré, wat ervoor zorgt dat dit kookgedeelte absoluut niet uit de mode raakt. Hierbij geven de antieke houten balk, planken en bovenkastjes in lockerstyle het een licht industrieel tintje. De prachtige mat zwarte handgrepen in Verouderd IJzer uit de Pure collectie maken de tijdloze keuken helemaal af.

Tijdloze keuken, Dauby, moderne woning

Modern maar toch klassiek

Deze tijdloze keuken heeft van verschillende stijlen wat en deze perfecte combinatie zorgt voor een prachtig luxe geheel. De moderne houten keukenkasten en lades in combinatie met de klassieke tegels zorgen voor een sublieme balans. De kleurkeuze is helder en natuurlijk en zorgt daardoor voor een openlijke uitstraling die erg fris is. Deze keuken brengt op een donkere dag het licht naar binnen.

Tijdloze keuken, Dauby, moderne woning

Pareltje

Deze prachtige keuken is van alle gemakken voorzien en voldoet in dat opzicht helemaal aan de eisen van een perfecte tijdloze keuken. Hij is compact en daardoor makkelijk bij te houden, maar je kunt er ook naar hartenlust de heerlijkste maaltijden voorbereiden. Een perfecte keuken dus voor in ieder interieur en een echt pareltje in deze woning!

 

Tekst: Dauby
Fotografie: Dauby 

___

Dauby, Dauby Deurbeslag, Penthouse, Strak, Warm, licht kleurenpalet

___

Meer projecten bekijken van Dauby?