Moderne woning met grote raampartijen

Group Ceyssens

Wie voorbij deze woning loopt zal twee keer moeten kijken om dit prachtige ontwerp tot zich te nemen. Deze moderne woning kenmerkt zich namelijk door een duidelijke vormentaal, strakke zichtlijnen en grote raampartijen. Maar ook de keuze voor de kleuren zwart en wit draagt bij aan de hedendaagse uitstraling van de villa. Het zorgt ervoor dat de woning een authentiek karakter heeft gekregen en dat je wat beter moet kijken wil je het schitterende ontwerp begrijpen. Onder leiding van architect Grosemans – Heylen werd door verschillende partijen gewerkt aan het project. Waaronder Group Ceyssens, zij waren verantwoordelijk voor de fantastische raampartijen. 

Voordelen van grote raampartijen 

De royale raampartijen bepalen voor een groot deel het uiterlijk van de moderne woning. Ze beslaan een groot deel van de gevel. Hierdoor kunnen de bewoners genieten van veel daglicht en zijn de binnen- en buitenruimtes met elkaar in verbinding komen te staan. Bovendien bevorderen de ramen het ruimtelijke gevoel in de villa.  

Puur vakmanschap 

Group Ceyssens maakte voor deze moderne woning een combinatie van Minimalistic Windows en structureel verlijmde beglazingen. Dit betekent dat de kozijnen minimaal zijn zodat niets afleidt van de ramen. De ramen zelf en de aluminium bekleding van de deuren nam het bedrijf ook voor zijn rekening. Op dit vlak werd wederom vakmanschap geleverd.  

Meer over Group Ceyssens 

De ramen en kozijnen die Group Ceyssens produceert zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen keer op keer voor een heus wow-effect. Ze streven naar profielloze toepassingen waardoor het maximale aan licht naar binnen gehaald kan worden. Dit zorgt voor de optimalisatie van het wooncomfort. Daarnaast blijft het bedrijf constant inspelen op de wensen van hun klanten. Vakmanschap en een naadloze totaalservice staan daarbij steeds centraal. Ze gaan geen uitdagingen uit weg en kijken graag met jou mee naar mogelijke oplossingen.  

Editor: Media team

Datum: 20-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Marc Sourbron