Design trap, Preferro, Stalen trap, The Art of Living

  • Preferro metaaltechniek
  • De Beeke 1
  • 5469 DV Erp

Moderne villa met design trap | Preferro

In een historische stad in Noord-Brabant bevindt zich deze prachtige villa. Een hoge, open woning met als verbindende factor een uniek design trap van Preferro. Een echte eyecatcher van deze unieke woning.

Een trap als kunstwerk

Een prachtig kunstwerk, die de hele woning doorkruist en waar je op elke verdieping van kan genieten. Dat is deze stalen muizentrap.
Het bijzondere van een muizentrap is dat de trapbomen zijn uitgesneden in de counteren van de traptreden. Hierdoor lijken de treden te zweven en wordt een uniek zigzag-patroon gecreëerd. Dit maakt de trap tot een echt design object in de woning.

Design trap, Preferro, Stalen trap, The Art of Living

Transparantie en design

De bewoners kozen voor een minimalistisch design trap waarbij de hoogte van de woning nog meer wordt benadrukt. Het vele glas geeft de villa een open en luchtig gevoel dat overal terug te zien is. Zowel bij de trap als bij de hoge ramen en deuren, wordt transparantie en design samengebracht.
Het licht wat binnenkomt via de hoge ramen zorgt dat de trap letterlijk in de ‘spotlight’ wordt gezet.

Hoogstaand vakmanschap door de ambachtsmannen van Preferro

De stalen trappen worden door Preferro altijd op maat gemaakt met hoogstaand vakmanschap in de eigen werkplaats in Nederland. De plek waar het ware ambacht met liefde wordt uitgeoefend. Stalen deuren, stalen trappen en metaal design van een ongekend niveau.

Tekst: Redactie The Art of Living Online
Fotografie: Preferro

____

____

Meer projecten van Preferro bekijken?