Loungemeubelen, Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Moderne tuininrichting | Borek

Het exterieur is een belangrijk onderdeel van de woning en is voornamelijk bepalend voor de uitstraling. In het exterieur beslaat de tuin een groot oppervlak. Deze prachtige villa, gerealiseerd door Z-Wonen, beschikt over een landelijke tuin met een aantal opvallende elementen. Onder meer de moderne tuininrichting van Borek zorgt ervoor dat het hier heerlijk genieten is.

Moderne uitstraling

De voorkant van de woning is wit, wat in combinatie met de stalen kozijnen en grijze dakpannen zorgt voor een mooi contrast. Aan de achterzijde heeft de villa een grote veranda met overkapping en moderne tuininrichting van Borek. Doordat de woning aan beide zijdes aan de achterkant uitloopt, lijkt het alsof de veranda over de gehele achterzijde is gerealiseerd. Ook de stalen kozijnen spelen een belangrijke rol. Deze kozijnen geven de woning een moderne uitstraling, waarbij de houten panelen zorgen voor een sfeervol geheel.

Loungemeubelen, Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

Bijpassende tuininrichting

De villa is aan de achterzijde compleet voorzien van raampartijen, waardoor er volledig zicht is op de landelijke tuin. De vijver beslaat een groot oppervlak van de tuin. De zitplaats naast het water is gerealiseerd door Borek. De tuininrichting past perfect bij de landelijke stijl van de tuin. Door de keuze voor licht meubilair ontstaat er een warme en huiselijke sfeer. Dit wordt nog extra versterkt door de verschillende, kleurrijke beplanting.

Loungemeubelen, Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

Buiten genieten

De tuin is tegenwoordig meer dan een plek om tot rust te komen. Het is een volwaardige buitenkamer geworden, die naadloos aansluit op de sfeer in het huis. Borek geeft die buitenkamer karakter en brengt haar tot leven. Met exclusieve tuininrichting wordt de tuin tot leven gebracht. Met een team van getalenteerde ontwerpers met brede ervaring creëert het bedrijf al jaren prachtige buitenmeubelen.

 

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Meer projecten bekijken van Borek?