Ede, natuurgevelsteen, Natuurstenen gevel, Moderne statige villa, natuursteen

  • Natuurgevelsteen
  • Zuideropgaande 46A
  • 7913 TN Hollandscheveld

Moderne, statige villa met natuurstenen gevel | Natuurgevelsteen

De bouwstijl die in de smaak valt is al een tijdje onveranderd. We zien ontzettend veel kubistische stijlen waarbij de villa bestaat uit meerdere volumes. Een andere trend die samen opgaat met deze is het gebruiken van natuurlijke materialen. Dat zien we in interieurs veel, zoals een houten visgraatvloer, een keuken met natuursteen en barkrukken met leer. Aan de buitenkant wordt vaak steen of beton gecombineerd met hout en natuursteen. Ook deze fantastische villa van Marco van Veldhuizen heeft dat alles in zich. We zien hier prachtig natuursteen op de gevel van Natuurgevelsteen. De uitstraling is daardoor echt fenomenaal!

Ede, natuurgevelsteen, Natuurstenen gevel, Moderne statige villa ,

Natuursteen als terugkerend thema

Habé, bouwen in stijl, realiseerde deze woning, waarin prachtige combinaties zijn gemaakt van warme materialen. De Natuurgevelsteen Pilsen vormt rustige lijnen en blinkt uit tussen hout, stucwerk en grote glazen oppervlakken. Het is een stoer accent waarmee de woning een robuuste uitstraling krijgt. Dankzij de massieve muur ontstaan mooie hoeken en een prachtige dieptewerking. Door het natuursteen metselwerk niet alleen in de woning toe te passen, maar ook in elementen buiten, is de sfeer van natuursteen ook rondom de woning aanwezig.

Ede, natuurgevelsteen, Natuurstenen gevel, Moderne statige villa ,

Meer over Natuurgevelsteen

Al eeuwenlang stapelen wij stenen om in te wonen, te recreëren, te werken en te leven. Dankzij de stenen van Natuurgevelsteen wordt elk bouwwerk omgetoverd in prachtige, unieke en sfeervolle verschijningen. Tevens hebben ze het voor elkaar gekregen om de natuurstenen te verwerken door middel van de Nederlandse halfsteense metseltechniek. De werkwijze van het bedrijf is simpel, duidelijk en past bij het Nederlandse werken. Zo is het bedrijf betrokken bij het gehele proces. Ook op de bouwplaats zijn de meesters aanwezig om het proces te blijven monitoren en sturen.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Natuurgevelsteen

____


____

Meer projecten zien van Natuurgevelsteen?