moderne keuken, culimaat, witte keuken, modern interieur

  • Culimaat High End Kitchens
  • De Enst 7
  • 5258 BM Berlicum

Moderne keuken in bijzondere villa | Culimaat

Deze moderne woning bevindt zich in een prachtige groene omgeving. De woning die ontworpen is door Maas Architecten biedt een spectaculair uitzicht over de omgeving. De villa heeft een optimale leefomgeving, waarin het in elke situatie goed vertoeven is. Bovendien is de villa een echte eyecatcher waarin modern wonen de overhand heeft. Culimaat realiseerde een prachtige moderne keuken voor deze woning. 

Bijzonder contrast

Toen de bewoners de kavel kochten, wisten ze direct dat ze hier hun droomwoning wilden creëren. Maas Architecten realiseerde de bijzondere nieuwbouw villa door gebruik te maken van halve verdiepingen. Hierdoor wordt een spannend effect gecreëerd en krijgt de woning een speelse uitstraling. Door de open indeling sluiten de ruimtes perfect op elkaar aan en krijgt de woning een ruimtelijke uitstraling. De woonkamer en keuken hebben een lager plafond dan de andere ruimtes, wat zorgt voor een intieme sfeer.

Moderne keuken

De keuken staat midden in de woning en valt hierdoor meteen op. Culimaat realiseerde deze prachtige moderne keuken met wit werkblad. Het contrast tussen het witte werkblad en de donkere kasten past perfect bij de rest van de woning. Ondanks dat de keuken erg minimalistisch is in het ontwerp, is deze toch het middelpunt van de woning.

Maatwerk keukens

Culimaat is gespecialiseerd in exclusieve maatwerk keukens. Het bedrijf werkt met hoogwaardige materialen en ziet in elke uitdaging een unieke kans. Of het nou gaat om een moderne keuken of een klassieke keuken, bij Culimaat ben je altijd aan het juiste adres!

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Dré Wouters

____

moderne keuken, culimaat, witte keuken, modern interieur

____

Meer projecten bekijken van Culimaat High End Kitchens?