15Bronzen tegels, Dauby, metalen tegels, moderne tegels

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Moderne bronzen/metalen tegels | Dauby

Wie ‘tegels’ zegt, denkt waarschijnlijk meteen aan de grote granieten tegels van de keuken, aan die roze exemplaartjes van in de badkamer bij de bomma, of aan die wit-blauwe tegels uit Portugal. Hoewel deze allemaal fijn zijn in hun eigenheid, is er ook een soort tegel die origineel én vernieuwend is tegelijk, één die je meteen in huis wil halen. Maak kennis met de moderne tegels van brons en metaal uit de Pure® Tiles-collectie van Dauby en ontdek een waaier aan mogelijkheden om jouw interieur er uit te doen springen!

Eigen stempel op je interieur

Met Pure® Tiles ontwikkelde Dauby een heel gamma aan bronzen en metalen tegels voor verschillende toepassingen en verschillende ruimtes. Wat dacht je van metalen tegels als spatwand achter het fornuis of als echte eyecatcher in je professionele ruimte? Zelfs een metalen of bronzen tegelwand in je douche is mogelijk indien je de tegels met voegsel plaatst. De mogelijkheden en combinaties van deze moderne tegels zijn eindeloos. Als je een product van Dauby in huis haalt, heb je met zekerheid kwaliteit. Dauby werkt namelijk enkel met natuurlijke materialen zoals Wit Brons, Mat Wit Brons, Ruw Brons, Ruw Brons Gepolijst, Verouderd IJzer en Ruw Metaal. Stuk voor stuk echte, tijdloze materialen.

Moderne tegels, authentieke vervaardiging

Deze vernieuwende tegels worden zoals altijd op authentieke wijze vervaardigd, gegoten in zandmallen en met de hand verder afgewerkt. Zo krijg je unieke stukken met een luxueuze uitstraling: pure klasse en ambacht! Door zijn veelzijdige karakter zijn de Pure® Tiles perfect te integreren in jouw interieur, welke stijl deze ook heeft. De metalen en bronzen tegels kan je in verschillende motieven of patronen gebruiken, in dezelfde kleur of juist door elkaar. Wat dacht je van een dambordpatroon of een diagonaal verband voor extra ruimtelijkheid? Kies je voor bepaalde accenten of net één accent in een contrastkleur? Plaats je je tegels met of zonder voeg? Aan jou de keuze!

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Dauby

___

badkamer in betonlook, Dauby, deurbeslag, zwart, strak, badkamer, beton, exclusief

___

Meer projecten bekijken van Dauby?