Woning, Arjaan Feyter, eetkamer, woning, interieur

Modern maar warm interieur | Arjaan De Feyter

De basis van de woning is hetzelfde gebleven, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Alle ruimtes zijn opnieuw ingedeeld, waardoor ze op een hele andere manier worden ervaren. Arjaan De Feyter zorgde er voor dat het interieur en exterieur onder handen werden genomen. Zo werd de woning omgetoverd tot een modern en open geheel met bijzondere materialen.

Luxe materialen in woonkamer

De poly betonnen vloer en het strakke witte stucwerk vormen een mooi, strak, modern geheel. Toch oogt de ruimte warm en sfeervol aan door het gebruik van de houten wanden, plafonds en de warme materialen. De luxe stoffen van de gordijnen geven de ruimte niet alleen extra sfeer en warmte, maar ook een gevoel van luxe.

Woning, Arjaan Feyter, eetkamer, woning, interieur

Woning, Arjaan Feyter, eetkamer, woning, interieur

Woning, Arjaan Feyter, eetkamer, woning, interieur

Eetkamer inspiratie

Naast de woonkamer is er ook een ruime eetkamer gerealiseerd die ook in verbinding staat met de keuken. De vloer is helemaal doorgelegd wat er voor zorgt dat de verschillende ruimtes verbonden zijn aan elkaar. Hetzelfde hout wat in de meubels in de woonkamer wordt gebruikt, is terug te vinden op het plafond. Als afwerking zijn er drie hanglampen boven de eettafel geplaatst, wat er voor zorgt dat de eettafel echt het centrale punt is van dit vertrek.

 

Meer projecten bekijken van Arjaan Feyter?

___

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Arjaan de Feyter & Christophe van Couteren