Modern-landelijke woonboerderij met sfeervolle shutters

Van Eyck shutters

Op een prachtige locatie nabij Antwerpen is deze mooie, verbouwde woonboerderij gelegen. Deze woning in modern-landelijke stijl doet sinds de verbouwing niet alleen dienst als woning, maar ook als beautysalon. Bijzonder aan deze woning zijn de verschillende raamtypes die verantwoordelijk zijn voor zijn authentieke karakter. Een goed voorbeeld daarvan is de rondlopende erker in de keuken. Maar daarnaast beschikt de woonboerderij ook over halfronde en rechthoekige ramen in verschillende formaten. Om al deze ramen te voorzien van raambekleding is Van Eyck shutters ingeschakeld. De shutters die zij plaatsten zijn volledig op maat gemaakt en voorzien de woning van een heerlijke sfeer.  

Bijzonder raambekleding 

Een royale, rondlopende erker vroeg om bijzondere raambekleding. Daarom kozen de bewoners voor de perfect op maat gemaakte Van Eyck shutters in de kleur wit. De strakke afwerking zorgt ervoor dat de inrichting een moderne touch krijgt. Bovendien zijn de shutters een perfecte match met de kasseitjes op de vloer en de landelijke keuken. Deze clearview raamdecoratie is eenvoudig te bedienen. Wanneer je één lamel kantelt, zal de rest mee kantelen. Bovendien zijn ze ook in delen te verstellen.  

Maatwerk shutters 

De woonkamer van deze woonboerderij heeft verschillende halfronde ramen die de bewoners absoluut niet wilden verstoppen achter gordijnen. De Van Eyck shutters zijn perfect voor bijzondere raamvormen en zijn daarom ook hier voor het raam geplaatst. Ze zijn exact op maat gemaakt in dezelfde vorm als de ramen. Hierdoor wordt de bijzondere vorm geaccentueerd, waardoor de ramen dé eyecatchers van de ruimte vormen.  

Sfeervolle badkamer 

Ook in de sfeervolle badkamer zijn de witte shutters van Van Eyck shutters geplaatst. Hier vormen ze een mooi contrast met de betonstuc wanden. Ook deze lamellen zijn eenvoudig te bedienen en kantelen, waardoor je zelf de juiste lichtinval en privacy kunt realiseren. Het toont dat de shutters van Van Eyck shutters bij iedere woonstijl en iedere ruimte passen. Bovendien bieden ze ontzettend veel keuzemogelijkheden waardoor er voor ieder wat wils is. Laat je inspireren op hun website! 

Editor: Media Team RRO

Datum: 05-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Van Eyck shutters