Modern-landelijke woning voor een unieke woonbeleving

Hous

Hous staat bekend om de realisatie van de meest exclusieve woningen. Het maakt niet uit hoe complex een project is, het bedrijf weet het altijd weer tot een succes af te ronden en daarmee bijzondere woonbelevingen te creëren. Door constant te innoveren in bouwmethodes, -technieken en –materialen is Hous in staat om meerwaarde en een hedendaagse woonervaring neer te zetten. Tijdens de ontwerp- en realisatiefase zetten zij hun klanten op één. Dit houdt in dat zij er altijd rekening mee houden dat iedere klant uniek is en daardoor eigen wensen en behoeften heeft. Hier wordt goed naar geluisterd en zo is iedere woning opgeleverd door Hous een waardevol bezit. We tonen je dan ook graag één van hun projecten. Treedt binnen in deze modern-landelijke woning met rieten dak.  

Rieten dak, woningbouw, Hous, The Art Of Living

Een moderne touch 

Het eerste dat opvalt wanneer je bij deze schitterende Hendriks BNA woning aankomt is de combinatie tussen de moderne en landelijke bouwstijl. Van beide stijlen zijn verschillende kenmerken te herkennen. Typerend voor de moderne stijl is het prachtige witte stucwerk, waar bijna de volledige gevel mee bekleed is. Dit werd gecombineerd met stalen kozijnen in een donkere kleur, die hier op mooie wijze bij afsteken. Daarnaast is gekozen voor grote raampartijen aan de achterzijde, waardoor de buitenruimte onderdeel uitmaakt van de leefruimte. Het geeft de woning zijn gewenste moderne touch.  

Rieten dak, woningbouw, Hous, The Art Of Living

Perfecte vertaling 

De landelijke bouwstijl wordt vertegenwoordig doormiddel van een rieten dak en diverse klassieke elementen. Dit laatste heeft vooral te maken met de vorm van de woning. Het rieten dak is bijvoorbeeld puntvormig en de woning heeft diverse uitstekken. Het zorgt ervoor dat het huis niet enkel stoer oogt, maar ook een toegankelijke uitstraling gekregen heeft. Deze warme sfeer wordt nog meer benadrukt doordat delen van de gevel bestaan uit hout. De visie van de woning is perfect vertaald naar een adembenemend ontwerp.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 21-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of living

Fotografie: Hous