Modern-landelijke villa met strakke kozijnen

Perfect View Windows

Op een prachtige locatie in België gaat de landelijke charme hand in hand met de groene omgeving. Deze schitterende villa is dan ook het toonbeeld van de modern-landelijke architectuur. Verschillende karakteristieke elementen zijn typerend voor de uitstraling van de mooie woning. Let bijvoorbeeld eens op de rieten kap, de overstekken en de royale raampartijen. Alles aan deze woning klopt tot in de kleinste details en is in harmonie met de omringende omgeving. Zelfs over de kozijnen is grondig nagedacht. Hier werd dan ook de hulp van Perfect View Windows voor ingeschakeld.

Kozijnen, Ramen, Perfect View Windows, The Art Of Living

Kozijnen als omlijsting

De weidse, groene omgeving verdient het om gezien te worden en de grote glaspartijen helpen hierbij. Perfect View Windows plaatste stalen MHB SL30-ISO kozijnen, die de natuur op mooie wijze weten te omlijsten en volledig passen bij het in- en exterieur van de woning. Bovendien brengen de minimalistische kozijnstijlen licht, een goede isolatie en zijn ze onderhoudsarm. Maar naast de kwalitatieve voordelen van de kozijnen voldoen ze ook op het gebied van esthetiek. De strakke zwarte lijnen van de kozijnen contrasteren op betoverende wijze met de witte muren. Het voorziet een moderne uitstraling die op zijn beurt weer verzacht wordt door het organisch gevormde dak.

Kozijnen, Ramen, Perfect View Windows, The Art Of Living
Kozijnen, Ramen, Perfect View Windows, The Art Of Living

Over Perfect View Windows

Perfect View Windows is een specialist op het gebied van onder andere ultra slanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met hun producten levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu. Deze waanzinnige villa is daar het perfecte voorbeeld van. Toen de bewoners kozen voor Perfect View Windows kozen zij voor kwaliteit en maatwerk. Ze zijn dan ook ontzettend tevreden over hun keuze en het eindresultaat. Perfect View Windows is op zijn beurt erg blij met het gegeven dat zij ook over de Nederlandse grens hun producten mochten installeren en ook daar mensen kennis kunnen laten maken met de hoogwaardige kwaliteit.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 29-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Perfect View Windows