jurgen weyne, badkamer, bad, the art of living

Modern klassiek interieur | Jurgen Weyne

Een klassiek interieur, met een moderne twist. Dit huis werd recent opgeleverd, maar door de klassieke elementen zou het ook zomaar heel wat jaren oud kunnen zijn. Dit komt vooral door het gebruik van materialen. Jurgen Weyne heeft heel bewust voor materialen gekozen die een klassieke uitstraling hebben en deze gecombineerd met moderne elementen. Dit waarborgt de oude sfeer en geeft een bijzondere look aan het gehele huis. De missie om een modern klassiek interieur te creëeren, is bij deze villa zonder twijfel geslaagd.

Luxe badkamer

De badkamer is voorzien van alle luxe. Er staat een riant vrijstaand bad wat meteen opvalt wanneer je de ruimte betreed. Daarnaast is er ook een stoomcabine die de badkamer helemaal compleet maakt. Er is gebruik gemaakt van donker hout in combinatie met veel wit accenten. Deze stijl is in de hele woning doorgetrokken.

Klassieke elementen

Ook in de slaapkamer is de klassiek-moderne stijl terug te vinden. Door de authentiek ogende houten balken in het plafond krijg je het idee dat de woning er al jaren staat. Het meubel aan het voeteneinde van het bed heeft een speciaal element: de televisie is namelijk tactisch weggewerkt. Het dressoir kan open klappen, waardoor er ruimte ontstaat voor de televisie om omhoog te komen. Een slimme oplossing als je wel tv wilt kijken op je slaapkamer, maar niet de hele dag tegen de elektronica aan wilt kijken.

Aansluitend aan de slaapkamer zit een enorme walk-in closet. Deze laat het hart van menig vrouw, en wellicht man ook, sneller kloppen. De ingebouwde lampen in de kast zijn mooi weggewerkt in het hout. De afwisseling van open en dichte vlakken maakt deze kast multifunctioneel.

___

Wil je de rest zien van dit moderne klassieke interieur?
Neem dan vooral een kijkje bij dit exclusieve project.

jurgen weyne, badkamer, bad, the art of living

Badkamer, vrijstaand bad, shutters, bad, sanitair, klassiek modern, Jurgen Weyne

jurgen weyne, badkamer, bad, the art of living

jurgen weyne, badkamer, bad, the art of living

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Meer projecten van Jurgen Weyne bekijken?