Minimal Steel
Minimal Steel
MinimalSteel_slider2_JPEG
MinimalSteel_slider1_JPEG
previous arrow
next arrow

Minimal Steel

Minimal Steel maakt handgemaakte, maatwerk stalen deuren en wijnkasten. De deuren zijn van echt staal, daardoor zijn ze robuust, krachtig en een echt statement.

Dutch Design

Het Dutch Design wordt gecombineerd met de noeste arbeid en fierheid van Belgische staalwerkers. Het beste van twee werelden wordt dus gecombineerd. Minimal Steel zoekt altijd de perfecte balans in het minimalistische en gaat onconventioneel te werk tijdens zijn ontwerpproces. Strakke lijnen, luchtigheid en veel licht kenmerken de deuren van Minimal Steel. Deuren die iedere kamer een krachtige, luxueuze uitstraling geven. Tijdloos, puur en altijd handgemaakt maatwerk.

Creatief plan

Minimal Steel komt eerst kijken waar de deuren terecht gaan komen. Daarna wordt er een ontwerp gemaakt die past bij de ruimte en de wensen van de bewoners. Er wordt gekozen voor welk type deur, de hoeveelheid staal en vlakverdeling en welke kleur er het beste tot zijn recht komt.

Handgemaakt

Minimal steel is altijd opzoek naar de perfecte balans in het minimalistische en gaat onconventioneel te werk tijdens het ontwerpproces. De deuren van Minimal steel kun je herkennen door de strakke lijnen, luchtigheid en veel licht. Het zijn deuren die iedere kamer een krachtige, luxueuze uitstraling geven. Tijdloos, puur en altijd handgemaakt maatwerk.

____

 

Minimal Steel

Minimal Steel


“Wij maken maatwerk stalen deuren & wijnkasten. Echt staal, het mooiste product in de wereld. Robuust, krachtig en een echt design statement.

 ___

  • Minimal Steel BE
  • Oude Retiesebaan 6
  • 2360 Oud Turnhout

 


Web editor: Media team     |

Datum: 24 | feb | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!