Minimal Steel

Minimal Steel maakt handgemaakte, maatwerk stalen deuren en wijnkasten. De deuren zijn van echt staal, daardoor zijn ze robuust, krachtig en een echt statement.

Informatie over Minimal Steel


Minimal Steel
Minimal Steel
MinimalSteel_slider2_JPEG
MinimalSteel_slider1_JPEG
previous arrow
next arrow

Dutch Design

Het Dutch Design wordt gecombineerd met de noeste arbeid en fierheid van Belgische staalwerkers. Het beste van twee werelden wordt dus gecombineerd. Minimal Steel zoekt altijd de perfecte balans in het minimalistische en gaat onconventioneel te werk tijdens zijn ontwerpproces. Strakke lijnen, luchtigheid en veel licht kenmerken de deuren van Minimal Steel. Deuren die iedere kamer een krachtige, luxueuze uitstraling geven. Tijdloos, puur en altijd handgemaakt maatwerk.

Creatief plan

Minimal Steel komt eerst kijken waar de deuren terecht gaan komen. Daarna wordt er een ontwerp gemaakt die past bij de ruimte en de wensen van de bewoners. Er wordt gekozen voor welk type deur, de hoeveelheid staal en vlakverdeling en welke kleur er het beste tot zijn recht komt.

Handgemaakt

Minimal steel is altijd opzoek naar de perfecte balans in het minimalistische en gaat onconventioneel te werk tijdens het ontwerpproces. De deuren van Minimal steel kun je herkennen door de strakke lijnen, luchtigheid en veel licht. Het zijn deuren die iedere kamer een krachtige, luxueuze uitstraling geven. Tijdloos, puur en altijd handgemaakt maatwerk.