Michel Oprey & Beisterveld

Bij Michel Oprey en Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die Michel Oprey en Beisterveld op hun reizen door de hele wereld heeft ontdekt en waarvan de verdere ontwikkeling door Michel Oprey en Beisterveld intensief wordt begeleid.

Informatie over Michel Oprey & Beisterveld


TAOL_Michel-Oprey_lan_beginfoto
TAOL_Michel-Oprey_hor_web1
TAOL_Michel-Oprey_hor_web2
TAOL_Michel-Oprey_hor_web3
foto1
foto3
foto2
previous arrow
next arrow

Kwaliteit

De naam  staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Michel Oprey en Beisterveld werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld.

De showrooms

Op twee locaties in Nederland vindt u een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is! De showroom in Vianen is de grootste showroom op het gebied van natuursteen en keramiek in Europa. In de showroom van 4500 m2 vindt u volledig ingerichte kamers en badkamer opstellingen. Buiten bevinden zich 3500 m2 aan showtuinen waarin de materialen in grote vlakken zijn verwerkt. De tweede locatie in Echt is het logistieke hart van het bedrijf. Op deze locatie is naast de showroom van ruim 2000 m2 en de meer dan 3000 m2 aan showtuinen ook de voorraad opgeslagen.