Metropolitan interieur voor de Antwerp Tower

Augustijns Keukens & Interieur

Eén van de meest iconische gebouwen in Antwerpen is de Antwerp Tower. Dit gebouw maakt al jaren deel uit van het Antwerpse straatbeeld. Het was dan ook niet vreemd dat de Antwerp Tower recent in een nieuw jasje gestoken werd. Hierdoor werd veroudering voorkomen en blijft het gebouw nog steeds passen bij het veranderende Antwerpen. Er werd dan ook gekozen voor een tijdloos en elegant uiterlijk, toch bleef het geheel modern en minimalistisch. Augustijns Keukens & Interieur kreeg vervolgens de opdracht om deze stijl verder door te zetten in het interieur van 240 schitterende appartementen. Zij namen deze uitdaging graag aan werkten het interieur tot in de puntjes uit; van keukens en badkamers tot tv-meubels 

Interieurproject op maat  

De Antwerp Tower telt wel 26 verdiepingen en ligt op een toplocatie. Architect Wiel Arets werkte de metropolitan uitstraling voor het exterieur van het gebouw uit. Dat resulteerde in een parelwitte gevel en goudkleurige ramen. Augustijns wist de vertaalslag naar het interieur te maken. Binnen deze inrichting spelen het fantastische uitzicht, het metropolitan gevoel en een hoogwaardige afwerking de hoofdrol. Er werd gewerkt met materialen als Corian, stevig fineerhout en waterdicht laminaat. Alles werd met de grootste zorg uitgestippeld om zo een harmonieus geheel te creëren.  

Meer over Augustijns Keukens & Interieur 

Dit unieke project midden in het stadcentrum bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Toch was er niets waar Augustijns geen oplossing voor kon vinden. Het bedrijf bestaat al een flink aantal jaren. Hierdoor hebben zij de nodige kennis opgedaan en beschikken zij over voldoende vakmanschap om het project in goede banen te leiden. Augustijns Keukens & Interieur is een gevestigde naam in de industrie en weet daar keer op keer eer aan te doen. De Antwerp Tower is daar het perfecte voorbeeld van. 

Editor: Media team

Datum: 17-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living