Metalura

Metalura ontwikkelt en installeert glassystemen op maat. Deze zijn geschikt voor plaatsing op het terras, tegen de achtergevel, in de tuin of meters hoog op jouw balkon. Op deze manier kun je optimaal gebruik maken van jouw buitenruimte. Schuif de panelen van het systeem open wanneer je verlangt naar een briesje wind en sluit ze als het weer wat minder aangenaam is. Hierdoor creëer je eenvoudig extra ruimte en kun je het hele jaar door van het buitenleven genieten.

Projecten van Metalura

Informatie over Metalura


previous arrow
next arrow
 

Metalura koestert, als vooruitstrevend bedrijf, de waarden van het traditionele Hollandse ambacht. Aan de hand hiervan realiseren ze slimme oplossingen voor een aangename buitenomgeving waarin je je volledig vrij zal voelen. In Alblasserdam ontwerpen, ontwikkelen en produceren zij wandsystemen, balkonbeglazing, tuinkamers, terrasoverkappingen en winschermen. Dit betekent dat zij maatwerk kunnen leveren en dat hun producten volledig aansluiten bij de wens van de klant.  

Om Hollandse ambacht te garanderen werkt Metalura enkel samen met Nederlandse leveranciers. Kies je voor Metalura, dan kies je voor oer-Hollandse producten.