previous arrow
next arrow
Slider

Metalura

Als specialist in slimme glassystemen weet Metalura als geen ander welke mogelijkheden er zijn om optimaal van de buitenruimte te genieten, elke dag, in elk seizoen. De collectie slimme glassystemen is verrassend breed: van onderscheidende terrasoverkappingen tot perfect sluitende en comfortabele pergola’s. Ontdek ook de hoogwaardige balkonbeglazing, unieke glazen wandsystemen en winschermen. Voor elke situatie een passende oplossing.

De vrijheid om te genieten van elke dag

Het is de passie van Metalura om jou 365 dagen per jaar te laten genieten van het buitenleven. Vanuit je balkonkamer, terraskamer of pergola… je even heerlijk terugtrekken uit de hectiek van alle dag. Een buitenruimte met veel licht en uitzicht om ongestoord te mijmeren, mediteren, een boek te lezen of voor een ontbijt in de vroege ochtendzon. Geen last van de wind of regenachtig weer, lekker beschut genieten in jouw beschermde buitenruimte. Ongeacht de weersomstandigheden profiteer je optimaal van het buitenleven, dankzij de slimme glassystemen van Metalura.

Ambacht en maatwerk

In de gehele werkwijze van Metalura staan ambacht en maatwerk centraal. Het bedrijf garandeert een oer-Hollandse kwaliteit vanaf de grondstofkeuze tot het productieproces in de eigen fabriek te Alblasserdam. Het gaat echter verder, want ook onze verkoopadviseurs en montageteams die bij je thuiskomen omarmen allemaal een zorgeloze ervaring. In het Experience Center in Albasserdam staat een breed pallet aan buitenoplossingen opgesteld. Hier ervaar je waarheidsgetrouw wat allemaal mogelijk is. Bent jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan het Experience Center waar je gastvrij ontvangen wordt.

___

Meer projecten bekijken van Metalura?

 

 

 

Tuinkamer in eigen stijl

Een tuinkamer van Metalura is een mooie ruimte met veel glas en veel licht waarin je het hele jaar kunt ontspannen en genieten van de tuin, aangenaam beschut en uit de wind. Ook is het voordeliger dan een uitbouw – zowel qua bouwtijd als kosten- en flexibeler dan een serre.

Magnifieke terrasbeglazing

De eigenaren van deze woning wilden graag landelijk en in een bosrijke omgeving wonen. Deze villa heeft veel raampartijen waardoor veel daglicht, maar ook de prachtige natuur zoveel mogelijk naar binnen wordt gehaald.

Overkapping met uitstraling

Een overkapping zorgt ervoor dat de woonoppervlakte wordt vergroot. De woon- of eetkamer wordt namelijk verlengd naar buiten waar je dankzij de unieke glassystemen van Metalura bij zowel warme zomeravonden als regenachtige herfstdagen van kunt genieten.

Riante glazen wand

De verantwoordelijke architect is direct ook de  bewoner  en wist zijn kennis, kunde en visie samen te brengen in de realisatie van een modern bouwwerk dat, vanwege zijn natuurlijke uitstraling, perfect past binnen zijn groene omgeving. Om dat te bereiken werd zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de woning natuursteen toegepast en een riante glazen wand van Metalura geplaatst, zodat buiten en binnen naadloos in elkaar overgaan.

Een glassysteem voor daglicht

Ramen, ze zijn als het ware de ogen van je woning. Je kunt erdoor naar buiten kijken, maar de buitenwereld ook naar binnen. Metalura maakt het mogelijk om dankzij ramen zowel binnen als buiten te kunnen zijn. Hoe? Door slimme glassystemen in te zetten om jouw huis een verlengstuk te bieden naar buiten.

Riante zwembadoverkapping

Wat doe je als je een gigantisch zwembad in je achtertuin hebt liggen, maar je er eigenlijk veel te weinig gebruik van maakt vanwege het onbetrouwbare weer in Nederland? Dan laat je hem overkappen door Metalura.

Verlengde woonkamer door terras met glassysteem

Metalura is specialist op het gebied van overkappingen, terrasbeglazing en glassystemen en maakt jou graag een stuk wijzer op dit gebied met dit mooie voorbeeld.

Heerlijk buitenleven door terrasbeglazing

Het vooraanzicht van deze overkapping heeft een gigantische wow-factor. Deze slimme opzet is gewoonweg oogstrelend, want iedere liefhebber van in- en exterieur kan niet ontkennen dat symmetrie de echte smaakmaker is in elk interieur.

Dineren in een tuinkamer

Restaurants investeren graag in hun onderneming. Zo ook de eigenaar van Restaurant De Wachter, die niet kon wachten om zijn overkapping volledig om te toveren naar een heuse tuinkamer met behulp van opvouwbare terrasbeglazing van Metalura.

Metalura

Metalura


“glassystemen op maat: voor elk terras, tegen de achtergevel, in de tuin of meters hoog op een balkon

 ___

Contactgegevens:

  • Metalura
  • Van Hennaertweg 2
  • 2952 CA, Alblasserdam NL


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 25 | feb | 2020


Gerelateerde artikelen

Haagsche kunsthandel


Haagsche Kunsthandel, is expert in kristallen verlichting, met als specialisatie exclusieve kroonluchters…

Victor


Victor is de perfecte partner op het gebied van renovaties…

Villabouw Sels


Villabouw Sels uit België dé geschikte partner voor exclusieve villabouw of renovatie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!