Metallico | Luca Lifestyle

Metallico | Luca Lifestyle

Exclusieve plantenbakken voor dee ultieme finishing touch

Het voorjaar is begonnen dus dat betekent extra aandacht voor uw tuin! Met de unieke plantenbakken van het merk Metallico geeft u uw tuin een subtiele blikvanger en een unieke, persoonlijke touch.

Luca Lifestyle heeft als ambitie de sfeer van uw buitenomgeving te verhogen met prachtige producten van hoogwaardige kwaliteit. De jonge, ambitieuze onderneming heeft sinds de oprichting drie jaar geleden een bijzondere collectie buitenproducten ontwikkeld, zoals de exclusieve en stijlvolle plantenbakken van het Zwitserse merk Metallico. De Metallico plantenbakken voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen met betrekking tot vorm, functionaliteit en kwaliteit en zijn de perfectefinishing touch voor iedere tuin of (dak)terras. De Metallico producten, die met de hand worden vervaardigd in de eigen werkplaats in Zwitserland, zijn sinds kort ook leverbaar in Nederland. Het assortiment is zeer breed en onderscheid zich extra door de luxe metallicachtige kleurmogelijkheden.

Oprichter van Luca Lifestyle Gerard van Tilborg vertelt dat de plantenbakken uitermate geschikt zijn voor iedere buitenruimte, maar vanwege de exclusieve sfeer ook een toegevoegde waarde bieden aan het interieur. “Bijzonder is dat zowel Metallico als Luca Lifestyle streeft naar perfectie, waardoor wij onze klanten producten van een excellente kwaliteit kunnen leveren.”

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van Metallico en Luca Lifestyle? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

 

Luca Lifestyle zoekt enthousiaste dealers voor o.a. het exclusieve label Metallico. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

___

Contactgegevens:

  • Luca Lifestyle B.V.
  • De Peel 2
  • 4264 KK, Veen