Metalfire
Metalfire
Metalfire
Metalfire
Metalfire
Metalfire
Metalfire
Metalfire
Metalfire
Metalfire
Metalfire
Metalfire
Metalfire
Metalfire
previous arrow
next arrow

Metalfire

Een 100% Belgisch bedrijf

Eigen atelier

Metalfire beschikt over een eigen machinepark waardoor onze haarden voor 100% gemaakt kunnen worden in eigen atelier te Evergem. Met een eeuwig brandende passie voor schoonheid bouwen wij innovatieve haarden, gekenmerkt door een air van grandeur. Het is dankzij deze toewijding dat Metalfire-haarden nu verdeeld en gebruikt worden over de hele wereld. Met het Metalfire-ontwikkelingsprogramma houden we onze wereldwijde verdelers op de hoogte en bieden we hen de mogelijkheid de beste service te verlenen.

Architecturale haarden

De warmte van onze architecturale haarden meet je niet in graden. Dankzij hun design, vakmanschap en passie stralen onze creaties een zekere warmte en gezelligheid uit. Met ons professioneel managementteam en ons groeiend aantal internationale verdelers willen we wereldwijd mensen samenbrengen en vuur voor gesprekken leveren, tot ver in de toekomst.

Schoonheid

Wij brengen met onze architecturale haarden de warmte en de esthetische waarde van vuur naar de woonkamers. Op natuurlijke wijze vullen ze de schoonheid van hun omgeving aan.

____

Meer projecten bekijken van Metalfire?

 

Droomhuis

Een doorkijkhaard van Metalfire scheidt de keuken van de eetkamer.

Exclusieve gashaarden

Een mooie gashaard in je living geeft veel warmte en esthetische waarde. Op natuurlijke wijze vult hij de schoonheid van zijn omgeving aan. Elke exclusieve meubelwinkel begrijpt dat en heeft minstens één exemplaar in ‘huis’. In de nieuwe flagshipstore van RR Interieur prijkt een prachtig exemplaar van Metalfire.

Glazen haard

Één grote bewuste keuze voor het interieur stond vast: een glazen haard van Metalfire. In de living is dit prachtige uitzicht gecombineerd met een glazen haard. De achterzijde is zwart gemaakt, zodat de kachel ietwat verscholen ligt.

Metalfire voegt twee binnenafwerkingen toe aan zijn gamma

Met trots stelt Metalfire twee splinternieuwe designs voor in het gamma binnenafwerkingen voor de premium haard. Na het succes van de ‘Original’ verticaal geribde gietijzeren lamellen voegen de versies Triangle en Round nu een levendige dynamiek toe aan het assortiment van het bedrijf.

Architectonische haarden

De Belgische fabrikant Metalfire ontwerpt en produceert hoogwaardige open en gesloten haarden. In tegenstelling tot andere merken zijn de collecties van Metalfire voornamelijk ontworpen met het oog op esthetiek. Meer dan 100 unieke haarden van Metalfire combineren zo hoogwaardige technische kenmerken met een strak design. De motivatie om op te gaan in de architectuur en het interieur van het huis als geheel is wat hen uiteindelijk onderscheidt.

Luxe haarden met persoonlijke signatuur

De aanpasbare haarden van Metalfire kunnen de persoonlijke signatuur van de architect of interieurontwerper dragen, waardoor ze perfect passen bij het ontwerp van het hele interieur.

Metalfire

Metalfire


“Metalfire levert bijzondere, architecturale haarden.

 ___

Contactgegevens:

  • Metalfire
  • Noorwegenstraat 28
  • 9940 Evergem
    België
  • Contact:
  • Tel.: +32 9 261 51 90
  • E-mail: info@metalfire.eu

 


Web editor: Media team     |

Datum: 26 | jan | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!