Meesterlijk maatwerk: het innovatief schrijnwerk door Pouleyn 

Pouleyn

Als een toegewijd familiebedrijf kiest Pouleyn voor innovatie en vakmanschap. Door te investeren in deze kernwaarden, maakt dit ons de ideale partner voor uw out-of-the-box projecten. We streven ernaar om grenzen te verleggen en unieke oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en design. Bij Pouleyn geloven we in het creëren van ruimtes die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een aangename ervaring bieden voor de bewoners. Deze realisatie in Vlaanderen is hier een goed voorbeeld van.

Landelijk ontmoet modern

De uiteenlopende mogelijkheden van het ‘meesterlijk maatwerk’ van Pouleyn wordt benadrukt in deze indrukwekkende realisatie. Zijn landelijke uitstraling heeft de riante woning te danken aan het tijdloze, gevarieerde buitenschrijnwerk, die doen denken aan een vierkantshoeve. Echter, zijn deze voorzien van de meest moderne technieken. Zo worden aan de ene kant hoogwaardige, naar buiten-draaiende poorten gepresenteerd. Deze zijn voorzien van tijdloze ornamenten en afgewerkt met een hoogwaardige lak. Anderzijds zijn er poorten vervaardigd uit het meest verfijnde hardhout, Afrormosia, afgewerkt met een hydro-behandeling van het exclusieve Pouleyn private label. Deze waarborgt zowel duurzaamheid als het esthetische uiterlijk van de tuinpoort.

Perfecte harmonie: slanke zwarte- en wit-gelakte ramen

De landelijke woning is voorzien van slanke ramen van zwart hout. De ramen laten genereus daglicht binnenstromen, terwijl ze tegelijkertijd de warmte van de houten afwerking behouden. Daarentegen smelten de wit-gelakte ramen harmonieus samen met de tijdloze look en feel van de gevel, waardoor een integratie in het geheel ontstaat.

Sublieme samensmelting van functionaliteit en esthetiek

Deze veelzijdige toepassingen benadrukken de expertise van Pouleyn in het leveren van maatwerk. Hierbij komen zowel functionaliteit als esthetiek op een sublieme manier samen.

Editor: Media Team RRO

Datum: 22-04-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Pouleyn