MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
previous arrow
next arrow

MBI De Steenmeesters

De Steenmeesters van MBI zetten zich in voor een mooiere leefomgeving; in kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. Vanuit de productielocaties in Veghel, Kampen, Aalst, Nieuw-Lekkerland en de verkoop- en opslaglocaties in Duitsland en België werken zo’n 400 steenmeesters elke dag aan kwalitatief hoogwaardige producten voor bestratings- en geveloplossingen. Dit doen zij zowel voor publieke- als private toepassingen.

Werkveld

Productontwikkeling vindt plaats vanuit de gedachte dat de (openbare) ruimte bijdraagt aan bredere maatschappelijke doelen zoals comfort, veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. Het werkveld van MBI is gericht op alle gebruiksgebieden van de buitenruimte als het gaat om; wonen, wegen, winkelen, werken en welzijn. Dankzij decennia aan ervaring weten zij een breed een breed assortiment aan artikelen succesvol te implementeren in alle deze toepassingsgebieden die grofweg zijn ingedeeld naar Tuin, Bouw en Infra.

Partners

Daarbij putten zij ook uit de ervaring van een breed partnernetwerk zoals Wienerberger, ACO en Beamix. Dankzij een exclusieve samenwerking met het internationale merk Mirage is het keramische buitenlandschap verandert. Dit 2 cm dikke assortiment, compleet met complementaire elementen zoals zwembadranden is op projectbasis verkrijgbaar. Daarnaast is er een veelzijdig 3 cm dik assortiment aan keramische buitentegels voor esthetische toepassingen.

Advies

Voor advies kunt u terecht voor een online gesprek op www.mbi.nl/online-adviesgesprek/ of kunt u een bericht sturen naar adviesteam@mbi.nl.

____

Meer projecten bekijken van MBI De Steenmeesters?

 

Hedendaagse villa

Deze hedendaagse villa in het groen ontsluiert zich als een licht blokvormig volume, aan de voorzijde haast volledig gesloten, maar achteraan helemaal open om maximaal van licht en groen te genieten. Eén langgerekt geheel van dito volumes, carport incluis. Een waaierende hoek, waarbij het perceel optimaal wordt benut in een open L-vorm, zorgt voor een maximale ruimte beleving. Chris-Laurenz Liesenborghs van studio segers architecten kiest daarbij voor functioneel, conceptueel leefcomfort.

MBI De Steenmeesters

MBI De Steenmeesters


Voor een mooie, comfortabele en duurzame buiten-leefomgeving

 ___

Contactgegevens:

  • MBI De Steenmeesters
  • Haatlandhaven 11
  • 8263 AS Kampen

 


Web editor: Media team     |

Datum: 11 | mrt | 2021


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

MBI De Steenmeesters

MBI De Steenmeesters


MBI De Steenmeesters De Steenmeesters van MBI zetten zich in voor een mooiere leefomgeving; in kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. Vanuit de productielocaties in Veghel, Kampen, Aalst, Nieuw-Lekkerland en de verkoop- en opslaglocaties in Duitsland en België werken zo’n 400 steenmeesters elke dag aan kwalitatief hoogwaardige producten voor bestratings- en geveloplossingen. Dit doen zij zowel […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!