Marmer keukenblad, Bernard de Clerck, Keuken, Natuursteen, Marmer, Hout, Strak, Modern, Klassiek, Authentiek, Appartement

Keuken met marmer keukenblad | Bernard de Clerck

De stijl van Bernard de Clerck kenmerkt zich door zijn authentieke en samenhangende stijl.

Dit unieke stadsappartement is voorzien van klassieke elementen en authentieke details. Dit in combinatie met een strakke en moderne afwerking zorgt voor complete balans en rust in het eindresultaat.

In de basis van het ontwerp van de woning is de indeling gebaseerd op lichtinval en ruimtelijkheid. Om dit te realiseren zijn de leefruimtes van de woning geplaatst aan de buitenzijdes van het appartement. “De meest gebruikte ruimtes moesten het meeste genot hebben van het licht en zicht” aldus Bernard. Door de grote raampartijen zijn onder andere de keuken en de living voorzien van een gezonde dosis lichtinval. Door de grote hoeveelheid daglicht die de woning binnenkomt, komen de kleuren in de keuken helemaal tot zijn recht. De combinatie van met marmer keukenblad en andere natuurlijke materialen creëert een warme uitstraling, ondanks dat de keuken gerealiseerd is in een strakke, moderne stijl.

Marmer keukenblad

Met passie voor archeologie en historie, laat Bernard graag natuurlijke materialen terugkomen in zijn ontwerpen. Dit zie je dan ook goed terugkomen in de keuken. De wand achter het fornuis en het keukenblad zijn beide voorzien van prachtige natuursteen. De warme bruine kleur is compleet in harmonie met de houten keuken. De kleur van het marmer keukenblad zie je ook terugkomen in de notenhouten vloer wat zorgt voor nog meer balans en samenhang in deze woning. De combinatie van natuurlijke en klassieke materialen en strakke lijnen zorgt voor een stadse uitstraling, waar de bewoners en Bernard naar streefde.

Marmer keukenblad, Bernard de Clerck, Keuken, Natuursteen, Marmer, Hout, Strak, Modern, Klassiek, Authentiek, Appartement

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: Pieter Clicteur

___

Benieuwd naar meer projecten van Bernard de Clerck Architects?