Marc Soenen

Marc Soenen volgde, na het beëindigen van zijn studie in 2005, vrijwillige stages bij architecten. Dit alles met als doel om ooit een eigen bureau op te richten. Tegenwoordig is Interieurburo Marc Soenen gevestigd in Oostende en heeft hij al diverse projecten gerealiseerd. Marc is gespecialiseerd in de totaalrenovatie van appartementen aan de kustlijn. Daarnaast wordt hij ook ingezet bij de vormgeving van interieur en architectuur in nieuwbouwprojecten.

Informatie over Marc Soenen


MarcSoenen_Slider-1
MarcSoenen_Slider-2
MarcSoenen_Slider-3
previous arrow
next arrow

Passie en gedrevenheid

De allergrootste kracht van interieurburo Marc Soenen is passie en gedrevenheid. Hij weet elk appartement, met een complete metamorfose om te toveren. Dit dankzij zijn stijlvolle kijk op materialen, meubelen en kleurgebruik. Ook is hij bij het volledige proces betrokken. Bij het maken van een ontwerp tot het samenstellen van de budgettering en het begeleiden op de werkplaats. Zonder passie is dit niet mogelijk.

Lijnen als basis

Architecturale lijnen vormen een basis in zijn ontwerpen. Waar hij er tevens meerdere van maakt, voordat de bouw kan starten. Het bureau blijft namelijk zoeken tot er twee of drie interessante grondplannen voorgelegd kunnen worden aan de bouwer. In de projecten gaat het vaak over maatwerk en details, waarmee de lijnen van de woning verlengt en benadrukt worden. Hierbij wordt meestal een combinatie van contrasten geadviseerd, zoals licht versus donker.