Magnus Villa's
previous arrow
next arrow

Magnus Villas

Sinds 2010 realiseert Magnus Villas exclusieve villa’s. Met alle bouwdisciplines onder één dak is Magnus Villas de ideale partner om jouw woning, interieur en buitenruimte vorm te geven en harmonieus op elkaar af te stemmen. Magnus Villas heeft haar wortels in een geschiedenis die teruggaat tot in 1951. In 2010 organiseerde Magnus Villas het bedrijf in de vorm die we vandaag kennen, met als belangrijkste doel om villabouw een exclusief karakter te geven.

Villa’s met unieke karakters

Warm landelijk of strak modern, welke stijl u ook verkiest, de nieuwe woningen van Magnus Villas hebben stuk voor stuk een uniek karakter. De wensen van de klant zijn daarbij onze leidraad. Magnus Villas onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en vakmanschap. Magnus Villas bouwt op traditionele wijze met de knowhow van vandaag. Het bouwteam van Magnus Villas vertaalt de bouwwens van de klant naar een unieke realisatie.

De kunst van bouwen schuilt in de voorbereiding én het traject

De symfonie van Magnus Villas is perfect georkestreerd. De klant doorloopt namelijk de stappen van het bouwproces in een soepele tred. Dit steeds met het benodigd deskundige advies. De missie van Magnus Villas is dan ook: een zorgeloos bouwproject realiseren, dit van ontwerp tot oplevering èn nazorg. Die nazorg is het paradepaardje van de zaakvoerder. Voorts mag de klant rekenen op persoonlijke en transparante communicatie gedurende het gehele bouwproces.

____

Meer projecten bekijken van Magnus Villas?

 

Ongelooflijke transformatie

Na uitvoerige kennismaking en besprekingen van de verwachtingen was ook deze klant in Vlaams Brabant gecharmeerd door de eerste voorontwerpen en bijhorende duidelijke kostenramingen van Magnus Villas. Het is van uitermate groot belang dat de ontwerper precies aanvoelt waarover de klant droomt zodat de schetsen en plannen deze dromen etaleren.

Landelijk wonen

Deze villa, gelegen in een rustige villaomgeving, is een lust voor het oog. Elk detail vertelt een verhaal. Zo zijn twee delen van het dak bedekt met riet en twee met dakpannen en er zijn in het metselwerk kleine details toegevoegd. Je kan hier op en top landelijk wonen.

Klassieke villa met talrijke details

De bewoners hebben na een traject van ruim twee jaar hun intrek mogen nemen in deze prachtige landelijke villa. Het Nederlandse stel dat inmiddels 25 jaar in België woont spreekt inmiddels een aardig mondje Vlaams. Magnus Villas bouwde een woning naar wens.

Innemende klassieke villa

Een stijlvolle klassieke villa gerealiseerd door Magnum Villa’s. De klassieke architectuur is een bouwstijl waar zij erg in uitblinken. Door gebruik te maken van afzonderlijke kamers wist Magnum Villa’s een warme sfeer en gezelligheid te creëren.

Landelijke villa

In het voorjaar van 2020 leverde Magnus Villas deze landelijke villa op.

Imposante, landelijke kasteelvilla

In een rustige villaomgeving in Noord-Antwerpen ligt deze kasteelvilla. Deze imposante, landelijke woning is gelegen in een groene omgeving. Voor deze villa heeft Magnus, in goede samenspraak met de bewoners, gekozen voor een tijdloze realisatie.

 

Magnus Villas


“Onze missie: een zorgeloos bouwtraject realiseren, van ontwerp tot oplevering.

 ___

Contactgegevens:

  • Magnus Villas
  • Hoogbuul 30
  • 2250 Olen, België

 


Web editor: Media team     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!