previous arrow
next arrow
Slider

Magnus Villas

Sinds 1951 realiseert Magnus Villas exclusieve villa’s. Met alle bouwdisciplines onder één dak is Magnus Villas de ideale partner om jouw woning, interieur en buitenruimte, vorm te geven en harmonieus op elkaar af te stemmen. Magnus Villas heeft haar wortels in een geschiedenis die teruggaat tot in 1951. In 2010 organiseerde Magnus Villas het bedrijf in de vorm die we vandaag kennen, met als belangrijkste doel om villabouw een exclusief karakter te geven.

Uniek

Warm landelijk of strak modern, welke stijl u ook verkiest, de nieuwe woningen van Magnus Villas hebben stuk voor stuk een uniek karakter. De wensen van de klant zijn daarbij onze leidraad. Magnus Villas onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en vakmanschap. Magnus Villas bouwt op traditionele wijze met de knowhow van vandaag. Het bouwteam van Magnus Villas vertaalt de bouwwens van de klant naar een unieke realisatie.

Intensief traject

Magnus Villas bouwt en verbouwt villas. Hiervoor legt het bedrijf samen met de klant een intensief traject af. De missie van Magnus Villas is dan ook: een zorgeloos bouwtraject realiseren, van ontwerp tot oplevering. De klant mag rekenen op persoonlijke en transparante communicatie tijdens het gehele proces.

____

Meer projecten bekijken van Magnus Villas?

 

Magnus Villas


“Onze missie: een zorgeloos bouwtraject realiseren, van ontwerp tot oplevering.

 ___

Contactgegevens:

  • Magnus Villas
  • Hoogbuul 30
  • 2250 Olen, België

 


Web editor: Media team     |

Datum: 23 | jun | 2020


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!