Magazine


The Art of Living Online

Over het Magazine


Magazine The Art of Living

Woon- en lifestylemagazine ‘the art of living’ wordt sinds 2001 in Nederland en vanaf 2006 in Nederlandstalig België uitgebracht. In eerste instantie als woonmagazine, later gecombineerd met lifestyle. De oprichter en tevens uitgever Toon Thijssen kwam op het idee door eigen ervaring. In 2000 bouwde hij samen met zijn echtgenote een villa met kantoor waarvoor zij geruime tijd vele bladen hebben door geworsteld op zoek naar ideeën en adressen. Daarnaast werd een groot aantal bedrijven bezocht om de materialen te toetsen en te bekijken. Verder was bij de uitgever een verhoogde interesse in onderwerpen als kunst en cultuur, architectuur, design en klassieke auto’s aanwezig. De ideeën werden gebundeld in een full colour magazine in groot formaat.

Magazine ‘the art of living’ biedt ruimte aan reportages van prestigieuze nieuwbouwprojecten, bijzondere gebouwen en woningen, de nieuwste trends wat betreft interieur en tuinarchitectuur, en is tevens gericht op mode, sieraden, beauty en health. Magazine ‘the art of living’ wordt in Nederland vijf keer per jaar uitgegeven, in België vier keer. Word abonnee! Kijk snel voor de leuke aanbieding hieronder!

_____

Adverteren?

Wilt u adverteren in magazine ‘the art of living’? Bekijk de mogelijkheden in onze mediakit. Vraag vrijblijvend onze mediakit op. Interesse? Neem hier contact op!

Abonnee Aanbieding The Art of Living

Neem nu een jaarabonnement op magazine ‘the art of living’ en ontvang het nieuwe hardcover boek 2020 als welkomstcadeau! Met ruim 400 pagina’s aan inspiratie van (interieur)architecten zoals Marcel Wolterinck, Eric Kuster, Osiris Hertman, Filip Deslee en nog veel meer. Én dit is nog niet alles! Je ontvangt ook onze drie speciale edities (outdoor, badkamer & keuken en international).

Ontvang nu 4 nummers van The art of Living Magazine voor:

€100,-

Mail de redactie voor meer informatie!


Nieuwsgierig naar de edities van ‘the art of living’?

Volg de laatste trends en haal je dagelijkse dosis inspiratie uit de prachtige artikelen, specials, interviews en meer…
Architecten – interieur designers – specialisten – tuinen – lifestyle

Klik hier om alle edities te zien!

 

Bekijk de nieuwste editie hier:

 

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!