Shutters, Blend Window Fashion, ramen, maatwerkjaloezieën, decoratie, The Art of Living

  • Blend Window Fashion
  • Koperhoek 124
  •  

Maatwerkshutters in modern droomhuis | Blend Window Fashion

Shutters geven extra sfeer aan je woning, zo ook bij deze riante villa waar de gehele woning is voorzien van Basswood shutters. Wat deze woning zo speciaal maakt zijn de raampartijen. Deze hebben unieke vormen, waarbij shutters mooi tot hun recht komen. Omdat Blend eigenlijk altijd woningen voorziet van maatwerkshutters, is geen enkele afwijkende vorm in de architectuur een onmogelijkheid voor hen. De architectuur is bijzonder door de afwijkende vormentaal en shutters kunnen dat juist extra goed accentueren.

Boven tot beneden

Als je door de prachtige metalen deuren de woonkamer betreedt, kom je midden in het huis terecht. Het huis heeft enorme raampartijen van boven tot beneden. Er is gekozen om de schuine raampartijen in de keuken, de driehoek ramen in de slaapkamer, de badkamer en de smalle ramen naast de voordeur te voorzien van maatwerkshutters van Blend.

Alles één geheel

De interieurstijl is een combinatie van een modern interieur, strak met een tikje industrieel. Het huis is gebouwd met mooie lichte steentegels en antraciet omlijstingen van de ramen. De shutters zijn daarom ook antraciet gemaakt. Zo blijft alles één geheel en ziet het er chic uit. In het midden zit een draai-kiepraam waar ook rekening mee gehouden is. Nu kan de slaapkamer alsnog ventileren; de raambekleding vormt hier geen belemmering.

Shutters, Blend Window Fashion, ramen, maatwerkjaloezieën, decoratie, The Art of Living

Meer over Blend

Shutters van Blend zijn sfeervol en passen in ieders interieur. Shutters, ook wel houten binnenluiken genoemd, zijn prachtig vormgegeven, van uitmuntende kwaliteit en bieden voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. De maatwerkshutters bieden meerwaarde voor ieders woongenot. Het motto is dan ook: ‘perfection in every detail’. Dit motto is ontstaan doordat Blend gebouwd is op een basis van passie, expertise, kwaliteit en innovatie. Ieder jaar zijn er nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Blend past haar op maat gemaakte raamdecoratie aan waar nodig. Zo kun je bij Blend altijd uit de laatste raamdecoratietrends kiezen.

 

Tekst: Redactie van The Art of Living
Fotografie: EG Photography

___

___

Meer projecten bekijken van Blend Window Fashion