Maak kennis met het Lena display van Basalte

Basalte

Basalte is een bedrijf dat zich bezighoudt met de nieuwste technologieën met betrekking tot domotica. Dit betekent dat de producten die zij ontwerpen en produceren alles te maken hebben met intelligente woningen. Op deze manier proberen zij het dagelijkse leven te vereenvoudigen en het wooncomfort te bevorderen. Dat doet Basalte door de nieuwste technologieën te combineren met een hoogwaardig design. Hierdoor dragen de producten bij aan een plek waar mensen zich echt thuis voelen. Een van de producten die hieraan bijdraagt is het Lena display, we laten je er graag kennis mee maken.

Display, domotica systeem, Basalte

Het Lena display 

Na Lisa en Ellie wordt Lena aan het gamma van touch displays toegevoegd. Met dit display hun je het Basalte Home systeem besturen. Dit systeem koppelt alle technologische apparaten aan elkaar waardoor je ze vervolgens heel eenvoudig kunt bedienen met het nieuwe display. Je swiped zo naar je verlichting, zonwering, temperatuur en muziek, om zo altijd de gewenste sfeer creëren. Bovendien bestaat het display uit een full HD 10.1 touchscreen en is hij te verkrijgen in dezelfde luxe afwerkingen als de schakelaars, stopcontacten en luidsprekers van Basalte, om zo een mooie eenheid te creëren.  

Deurtelefoon 

Daarnaast fungeert het Lena display ook als binnenpost voor een deurtelefoon. Je kunt hiermee zien wie er voor de deur staat, daarnaast kun je de deur beantwoorden en zelfs bezoekers binnenlaten. Wanneer wordt aangebeld zal het touch paneel onmiddellijk een signaal krijgen, zodat jij kan zien wie er aan de deur staat. Dit is ook bevorderlijk voor het veiligheidsgevoel, je ziet immers middels beveiligingscamera’s of het gewenst bezoek is. Het display kent dus vele voordelen en bevordert het gebruiksgemak.  

Wil je meer over dit display of het Basalte Home systeem weten? Dan kun je altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met het Basalte om je te laten informeren en adviseren.  

Editor: Media team

Datum: 27-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Basalte