Maak je tuin af met een stijlvolle parasol met voet

BOREK parasols | outdoor furniture

In de zomer is de tuin een verlengstuk van de woonkamer. We ontbijten buiten bij de eerste zonnestralen en borrelen s avonds met vrienden of zetten de barbecue aan. Wie lekker wil loungen in de tuin weet dat een parasol geen overbodige luxe is, zeker in een hittegolf. Een goede parasol met voet van Borek zorgt niet alleen voor wat meer nodige schaduw, het maakt de tuin ook helemaal af.

Parasol met voet, Borek, The Art of Living

De parasol met voet en andere soorten parasols voor in de tuin 

Er zijn verschillende soorten parasollen op de markt. Het grootste verschil zit meestal in het materiaal. Zo zijn er parasollen van aluminium, hout en metaal te krijgen. Vooral aluminium en metaal hebben weinig onderhoud nodig en gaan extra lang mee. Investeer dus in een goede parasol en kijk naar het materiaal waar het van is gemaakt als je voor een duurzame optie wilt gaan. Let bij het kopen van een parasol met voet ook altijd op het materiaal van de voet. Je wilt natuurlijk dat het bij je tuin past, maar ook dat het stevig is en weinig onderhoud nodig heeft.

Een parasol die bij jouw tuin past 

De meeste parasols zijn wit, ecru of grijs. Ook de parasollen van Borek zijn in deze kleuren te krijgen. Zo is er altijd wel een parasol die goed bij jouw tuinmeubilair past. Daarnaast zijn de parasols UV-bestendig en zijn van van hoge kwaliteit. Er zijn parasols met een kliksysteem, anderen kunnen volledig ronddraaien zodat je altijd de ideale schaduwplek creëert in de tuin.

Parasol met voet, Borek, The Art of Living

Vrijhangende parasol met voet 

Wie voor een vrijhangende parasol met voet kiest, moet helemaal goed letten op de voet. De parasol Capri van Borek wordt met verrijdbare betonvoet geleverd, zodat je de voet gemakkelijk zelf kunt verplaatsen maar de parasol toch erg stevig staat. Geen gedoe met parasolvoeten die van plastic zijn of gemakkelijk omwaaien na een onweerbui in de zomer, maar een stevige parasolvoet waar je nauwelijks naar om hoeft te kijken. Zo kun jij zorgeloos zonnen in de tuin.

Jaren 70 woning, Vermeer architecten, licht interieur, the art of living

Editor: Media team

Datum: 31-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online redactie The Art of Living