• Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem / Antwerpen

Maak het verschil met Dauby

Schenk de afwerking van je interieur minstens evenveel aandacht als de grote werken tijdens je nieuwbouw of renovatieproject. De keuze van het juiste deur-, raam- of meubelbeslag zal wonderen doen bij de uitstraling van je interieur. Om deze details te laten kloppen, doe je gerust een beroep op de service en het aanbod van Dauby uit Wommelgem.

De details maken dikwijls het verschil en dat is zeker het geval voor deur-, raam- en meubelbeslag. Om de juiste keuze te maken voor jouw concept wil je natuurlijk verschillende opties uit een variërend assortiment kunnen afwegen. Dauby geeft je deze mogelijkheid met handgemaakt retro- en designbeslag.

Dauby presenteert eigen huiswerk Pure
Naast nauwkeurig geselecteerde collecties uit Europa biedt Dauby zijn eigen huismerk, Pure, aan.Voor deze lijn wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. De uitvoeringen zijn beschikbaar in Wit Brons,Verouderd Ijzer, Ruw Brons, Ruw Metaal en Mat Wit Brons. Ieder stuk is trouwens uniek. De modellen worden op een authentieke wijze in zandmallen gegoten.Wanneer het beslag uit de mallen wordt gehaald, worden deze materialen verder met de hand afgewerkt. Je beschikt dus over enige deurklinken of meubelbeslag.

Vraag ook in één moeite naar de verrassende opties van de collecties Pure Curtains voor gordijnroedes, Pure Tiles voor metalen en bronzen tegels en Pure Plus voor badkamer- en keuken- accessoires. Andere kwaliteitsvolle merken zijn CDF, Giara, Fama en RDS Bronze. Dankzij deze waaier aan mogelijkheden kies je vlot het ideale beslag en accessoires voor je interieur of beslag voor buiten.

 

Landelijk & Modern
Met de eigen retro-modellen en de design-modellen van topontwerpers als Philippe Starck en Hannes Wettstein heeft Dauby opties in huis om de meest uiteenlopende bouwstijlen en interieurs te voorzien van passend beslag. Ben je een liefhebber van een landelijke stijl of voel je je meer thuis in een moderne omgeving? Met het advies van Dauby ontdek je de best passende toepassingen. Een duidelijk overzicht van de variaties die Dauby je kan bieden, krijg je in de sfeer volle kijkwoning van Gilyan’s Interieur in Geel.

Bij deze interieurarchitect komen verschillende collecties van Dauby, waaron-der meerdere toepassingen van het huismerk PURE, samen. Het geheel toont overzichtelijk aan hoe diverse stijlen van deur-, raam- en meubelbeslag in één project gecombineerd kunnen worden. Op die manier kan je de slaapkamer een andere uitstraling geven dan bijvoorbeeld het bureau maar toch het gevoel creëren dat het beslag ideaal bij elkaar past.

 

 

Persoonlijke service
Omdat Dauby een gedetailleerde afwerking erg belangrijk vindt, ondersteunt de zaak je met een persoonlijke service. Je bent steeds welkom in de uitgebreide showroom voor advies en het vergelijken van de modellen. Ook de ver tegenwoordigers komen met plezier langs jouw project om de opties te bespreken. Dauby werkt nauw samen met schrijnwerkerijen, keukenbouwers, interieur- architecten en andere bedrijven uit de bouw- en interieursector om je woning, appartementsgebouw of zelfs hotels van stijlvol deur-, raam- en meubelbeslag te voorzien.

 

Fotografie:  Nick Cannaerts – Home Sweet Home

Dauby, deuren, deurklinken

 

Meer projecten van Dauby bekijken?