MA Architectuur, exterieur, exclusief, villa, nieuwbouw, renovatie, particulier
MA Architectuur, exterieur, exclusief, villa, nieuwbouw, renovatie, particulier
MA Architectuur, exterieur, exclusief, villa, nieuwbouw, renovatie, particulier
previous arrow
next arrow
Slider

MA Architectuur

Jan Blomme richtte in 2016 MA Architectuur op. Vanuit zijn kantoor in het West-Vlaamse Houthulst voert hij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten uit voor particuliere woningen en woonprojecten. MA Architectuur is werkzaam in heel het land.

Moderne ontwerpen

Voordat hij zijn eigen bureau oprichtte, was Jan Blomme al meer dan veertig jaar werkzaam als projectarchitect bij diverse architectenbureaus. Hij deed een uitgebreide ervaring op en was zelfs een periode werkzaam in Zuid-Afrika. Wanneer je naar zijn portfolio kijkt, dan valt op dat de ontwerpen modern zijn, maar altijd met een warm accent.

Omgeving en oriëntatie

MA Architectuur neemt altijd de nodige tijd om de opdrachtgevers te leren kennen en doorgronden. Volgens Jan Blomme is wonen zeer persoonlijk. Iedere woning staat daarom in het teken van de eigen, specifieke eisen. Daarnaast besteedt Jan Blomme veel aandacht aan randvoorwaarden, zoals budget, programma en timing. De omgeving en oriëntatie zijn volgens hem van doorslaggevend belang voor het slagen van een project, net als de relatie tussen binnen en buiten. Niet ieder ontwerp past immers zomaar in elke omgeving. Een goed ontwerp gaat niet enkel om het object, maar om de relatie met de omgeving en tussen binnen en buiten.

De naam MA Architectuur

De naam MA Architectuur staat voor Minimalistisch, Modern en Meer en voor Architectuur. Daarnaast staat MA voor het Japans ethisch concept van de leegte vol mogelijkheden, van beloftes die nog vervuld moeten worden, van tijd en beweging die ruimte creëren.

___

Meer projecten van MA Architectuur bekijken?

Strakke keuken, MA Architectuur, the art of living

  • |
  • |

Strakke keuken

In deze oude hoeve staan contact met de natuur, licht en een strakke keuken centraal.

MA Architectuur, exterieur, exclusief, villa, nieuwbouw, renovatie, particulier

MA Architectuur


“Een goed ontwerp gaat niet enkel om het object, maar om de relatie met de omgeving en tussen binnen en buiten.”

 

Contactgegevens:

___

  • MA Architectuur
  • Beukelstraat 43
  • 8650 Houthulst

 


Web editor: Media team     |

Datum: 07 | jan | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Architect Jo Heyens BVBA


Jo Heyens ontwerpt haar woningen van binnen naar buiten. Het resulteert in exquise kwaliteit, maar óók in karakter en individualiteit…

Jelle Vandecasteele


Jelle Vandecasteele Waar collega’s vaak in eerste instantie aan esthetische oplossingen denken, vertrekt Cobras vanuit een brede, overkoepelende visie waarbij de esthetiek logisch voortvloeit uit de functionaliteit en het gegeven van de locatie. Cobras wil zijn klanten bewust maken en wijzen op het belang van het inzetten van de juiste middelen om hun toekomstige doelen […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!