previous arrow
next arrow
Slider

M-Design

Hoe M-Design is ontstaan

In 1993 opent Bart Goovaerts een chique showroom met sierschouwen en inbouwvuren, zo’n 1000 vierkante meter groot, waar kwaliteitszoekers alle belangrijke merken kunnen vinden. Naast toekomstgericht zaakvoerder is Bart Goovaerts – door zijn hogere studies ‘Automatisering’ en bijkomende studies ‘Architectuur’ – vooral iemand die streeft naar de perfectie op gebied van vormgeving en technologie, meer bepaald de verbrandingsprocessen in inbouwhaarden en designkachels.

In 2001 begint hij zijn eigen vuren te ontwikkelen. Na zowat een jaar van veel zoeken en uitproberen leidt zijn passie uiteindelijk tot de ontwikkeling van een toestel met revolutionair – want nog onbestaand – verbrandingssysteem en een sterk geoptimaliseerd luchtspoelsysteem. In datzelfde jaar 2002 richt hij M-Design BVBA op om de vuren van eigen vinding te commercialiseren. Zijn jarenlange ervaring in plaatsing en verkoop van inbouwvuren en haarden geeft hem de nodige bagage en ervaring en kennis om een perfect toestel te ontwerpen, waarbij niet alleen de vormgeving maar ook het gebruiksgemak belangrijke criteria zijn. Zo ontstaan de eerste LUNA-modellen, en bijna tegelijk ook de VENUS-inbouwvuren.

In 2005 komt er reeds een verbeterde versie van de Luna: de LUNA GOLD Collection. Op Batibouw 2007 zijn de nieuwe Luna-gasmodellen dé grote blikvanger en, niet onlogisch, ook dé grote verkoophit. Sindsdien is M-Design, dankzij onder meer enorme investeringen in marketing, constant blijven groeien. In 2013 maakt de onderneming een fikse sprong met de gloednieuwe DIAMOND-collectie: ecologische gas- en houtvuren met breed en duurzaam toekomstperspectief, zuinig, verbruiksvriendelijk, hand in hand met de natuur.

 

___

Alle projecten van M-Design bekijken?

 

 

  • |

Supermoderne villa

The Art of Living mag regelmatig binnenkijken bij een inspirerende woning. Een dusdanig fantastische villa als in een landelijk gebied nabij Antwerpen zagen we echter zelden eerder. En we zijn beslist niet de enige op wie de creatie van architect Pieter Vlassak een verpletterende indruk maakt.

Witte moderne keuken

The Art of Living gaat regelmatig langs bij inspirerende woningen. Zo ook bij deze villa met witte moderne keuken. Gevestigd in Antwerpen. Omringt door een landelijke omgeving voelen de bewoners zich de koning te rijk. Een oase aan rust, een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid.

Strandvilla

De bouwheren van deze strandvilla, op een prachtige locatie in Knokke-Heist, hadden vroeger een appartement in het drukkere stadsgedeelte, maar misten toch de geborgenheid en privacy van een individuele woonplaats.

Strak interieur

Na twintig jaar besloot Luc Callant zijn villa te renoveren en uit te breiden. Verhoging van het wooncomfort stond voorop, maar tegelijk moest het huis een toonbeeld worden van waartoe zijn bedrijf in staat is. De bouwheer en de bouwer in hem stelden elkaar steeds hogere kwaliteitseisen, met een strak interieur als verrassend mooi resultaat.

Dakterras

Wie bij het bedrijventerrein voor KMO-activiteiten naar boven kijkt, kan reeds een glimp opvangen van het woongedeelte met zijn groene accenten op het dakterras, ontworpen en aangelegd door Studio REDD uit Goirle (NL). Dit is wonen dichtbij het werk in zijn meest letterlijke en luxueuze interpretatie.

Een interieur op maat

Haarden fabrikant: M-Design Benelux BVBA.

Modern huis

Openhaard: M-Design Benelux.

Woning Bart Goovaerts

Bart Goovaerts, succesvolle zakenman, richtte met een grote liefde voor vuur MARGO- design op. Hij produceert en ontwerpt zelf haarden met een uniek design. M-design groeide zelfs uit tot een van de grootste spelers op de Europese markt. Bart weet zijn zwak voor vuur bewonderend door te voeren naar zijn eigen aangename woning met maar liefst zeven haarden!

Behaaglijke designhaard

M-design vulde een woning met lijnenspel aan met een behaaglijke designhaard. De haard neemt een bescheiden en toch mooie plek in. M-Design produceert verschillende types haarden zoals gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. De kachels en haarden van M-Design zijn allemaal van een bijzonder hoge kwaliteit én ze zien er visueel erg aantrekkelijk uit.

Comfortabele open haard

Bij dit project was het de eer aan M-Design om de woonkamer van dit showhouse te voorzien van een open haard. Hierdoor voelde het showhouse meteen aan als een thuis. Deze haard is gebruiksvriendelijk, veilig en vooral erg mooi om te zien.

Luxe haardmeubel in high-end villa

Dit luxe haardmeubel is gerealiseerd door M-Design.

 

 

M-Design


“Wij leveren de hoogste kwaliteit!”

 

___

Contactgegevens:

  • M-Design Benelux BVBA
  • Torhoutsesteenweg 206B
  • 8210 Zedelgem


Web editor: Media team     |

Datum: 07 | jan | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!