Zwarte keuken, arjaan de feyter, the art of living

Luxe zwarte keuken | Arjaan de Feyter

Deze luxe zwarte keuken laat zien wat deze architect in zijn mars heeft. Het werk van interieurarchitect Arjaan de Feyter kun je het beste beschrijven als puur. Materialen worden aandachtig uitgezocht op kwaliteit. Een nauwkeurig oog voor detail is wat het werk van deze architect karakteriseert. Er wordt gekeken naar de wensen van de klant, materialen en nieuwe ideeën en daarop aansluitend worden partners uitgezocht. Het resultaat: alle klanten van Arjaan De Feyter krijgen gegarandeerd een uniek interieur.

Metamorfose

De bestaande structuur van de woning is hetzelfde gebleven, maar door de metamorfose krijgt de woning een hele andere uitstraling. Het karakter van de klant wordt vertaalt in het interieur, de stijl en de sfeer. Verder wordt er rekening gehouden met de locatie, materialen, budget en de verlangens van de bewoners. Al deze elementen worden meegenomen in het ontwerp. Er wordt gestreefd naar het behalen van een architecturaal niveau.

Zwarte keuken, arjaan de feyter, the art of living

Zwarte keuken

In deze zwarte keuken in een luxe penthouse zie je de handtekening van Arjaan de Feyter duidelijk naar voren komen. De stijlvolle natuursteen van G&M uit Gent laat zien dat het oog voor detail overal in verwerkt zit. In combinatie met de donkere kleuren van het keukenblok wordt er een moderne strakke uitstraling gecreëerd.

Zwarte keuken, arjaan de feyter, the art of living


‘Het karakter van de klant wordt vertaalt in het interieur, de stijl en de sfeer.’


Thuis voelen

Naast een kleurenpalet in dezelfde tinten is er gekozen voor een visgraat vloer van Boreal Parket. Deze sfeermaker in combinatie met het marmer in de keuken en de comfortabele bank zorgen voor een uitnodigend gevoel. De wanden in de zwarte keuken fungeren tevens als keukenkasten, deze multifunctionaliteit zit ook verwerkt in de meubels en is gerealiseerd door interieurbouwer Van Gestel. Om ervoor te zorgen dat de bewoners het optimale gevoel van luxe ervaren is deze woning voorzien van de benodigde domotica en DNA Technics.

 

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: Thomas de Bruyne

____

Meer projecten van Arjaan de Feyter bekijken?