Luxe wandbekleding op maat

Alphenberg x Robert Kolenik

Door de populaire woontrends passen we ons huis geregeld aan om het meer van nu te maken. Toch kun je de basis van je interieur beter in grote lijnen hetzelfde houden. Investeer daarom in kwaliteit en kies voor wandbekleding op maat en tijdloze inbouwkasten. Duurzame materialen en design kunnen namelijk prima hand in hand gaan.  

Wandbekleding, Alphenberg, The Art of Living

Wandbekleding op maat in een duurzaam jasje 

Als je de duurzame stap hebt gemaakt om je muren te isoleren, is het tijd om naar de decoratie voor je wanden te kijken. Duurzame wandbekleding bestaat namelijk zeker. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardig leren panelen om je muren mee aan te kleden en je interieur een warme uitstraling geven. Als je voor nieuwe wandbekleding kiest is het slim om te kijken naar de materialen. Zijn ze gemaakt van duurzaam materiaal en gaat het lang mee? Is het in Nederland gemaakt? Hoe minder CO2-uitstoot en hoe natuurlijker het materiaal, hoe beter. 

Verschillende soorten luxe wandbekleding 

Wandbekleding is er in vele soorten en maten. De luxe leren wandbekleding van Alphenberg is er in diverse uitvoeringen. Zo kun je kiezen om je wand te bedekken met wandtegels van suède in een patroon naar keuze en kun je zelf kiezen wat voor finish je wilt. Ook is het leer te verfraaien met decoratieve stiksels of een opdruk van bijvoorbeeld een kaiman of cobra-patroon. Een ding is in ieder geval zeker: je wand is volledig uniek en het geeft je huis direct sfeer. 

Alphenberg zorg ervoor dat duurzaamheid en design samengaan 

Waar veel high-end merken nog geen volledige duurzaamheidsslag maken, wordt er bij Alphenberg goed op zowel kwaliteit als duurzaamheid gelet. De leren wandbekleding is voor iedereen die een luxe interieur wil, maar ook aan het milieu wil denken. Het buffelleer is daarom ook diervriendelijk gewonnen van buffels die hun hele leven lang in een wei hebben gestaan. 

Editor: Media team

Datum: 25-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online redactie The Art of Living

Fotografie: Jurrit van der Waal