puien, preferro, the art of living

  • Preferro 
  • De Beeke 1
  • 5469 DV Erp

Luxe vouwpuien voor intense binnen-buitenbeleving | Preferro

Een duidelijke woontrend van 2021 is toch wel het streven naar de beste binnen-buitenbeleving die je kan realiseren in een (bestaande) setting. Wij adoreren deze snak naar de natuur en laten graag aan je zien wat de mogelijkheden zijn. Preferro levert meerdere producten die direct die natuurbeleving tillen naar het meest intense niveau. Denk hierbij aan vouwpuien, ook wel vouwwanden of harmonicapuien genoemd. Binnen een mum van tijd en met minimale moeite gooi je jouw volledige achtergevel open, zodat je de zon kan verwelkomen in je huis en een naadloze overgang kan creëren tussen binnen en buiten. .

puien, preferro, the art of living

Blikvanger

De door Preferro gerealiseerde thermisch onderbroken vouwpuien van staal zijn een absolute blikvangerBij een vouwpui vouwen de deuren in elkaar, naar één zijde toe. Een vouwpui is de ideale oplossing om jouw huis van jouw terras of veranda te scheiden. Met royale deuren die bijna in hun geheel kunnen worden geopend, creëert de vouwpui een bijzonder woongevoel. Anders dan bij een klassieke schuifdeur, waarbij ook in geopende staat een groot vlak zichtbaar blijft, kunnen de afzonderlijke elementen van de vouwpui tot een smal vleugelpakket naar de zijkant worden gevouwen – eindeloze uitzichten zijn zo gegarandeerd. De vouwpui biedt jou een unieke woonbelening en haalt het buitengevoel naar binnen. 

puien, preferro, the art of living

Thermo

De maatwerkvouwpui van staal is thermisch onderbroken en dus geïsoleerd. Een voordeel van de harmonicadeur is dat je op een warme zomerdag een grote opening kan creëren, terwijl je in de winter van de optimale warmte-isolatie kunt genieten. De deels of geheel te openen vouwpui draagt zorg voor een enorme lichtinval in het gebouw en geeft de gebruiker(s) zicht op de voorgelegen woning.   

puien, preferro, the art of living

Buitenpui

Een buitenpui van staal is een prachtige manier om interieur en exterieur te verbinden. Staal is tijdloos en heeft een stoere en strakke uitstraling wat met ieder interieur te combineren is. Deze constructie is – in tegenstelling tot de vouwwanden – een vaste constructie, waardoor openslaande tuindeuren mogelijk zijn. Preferro ontwikkelt alle buitenpuien volledig op maat. Daarom sluiten ze altijd perfect aan op jouw wensen en woning. Het voordeel van staal is dat het stevig is en je hierdoor slanke profiel kunt kiezen. Hierdoor heb je veel ruimte voor grote raampartijen. Zo kun je dus ook binnen genieten van veel natuurlijk licht. 

puien, preferro, the art of living

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Peter Baas

____

____

Meer projecten van Preferro bekijken?