Luxe villa met doordacht installatieplan

Delektro

Delektro is een bedrijf dat de meest luxe villa’s en panden van domotica, beveiligingsinstallaties, energieopslag en een lichtplan voorziet. Als installateur houdt Delektro rekening met de wensen van hun opdrachtgevers en de details die deze wensen overtreffen. Het bedrijf werkt altijd met aandacht en stijl en is volledig klachtgericht. Op deze manier gaan ze keer op keer voor het ultieme eindresultaat. Deze prachtige villa is daar het perfecte voorbeeld van. De woning werd gebouwd begin 1900 en was toe aan een renovatie. Tijdens deze verbouwing vertrouwde de opdrachtgever de complete technologische installatie toe aan Delektro.

Veiligheid boven alles

Van beveiliging en camera installaties tot verlichting en automatische deuren. Dit alles werd gerealiseerd tijdens de renovatie en naar aanleiding van één belangrijke wens vanuit de opdrachtgever: Veiligheid boven alles. Deze wens wist Delektro te vertalen naar een intelligent systeem met briljant gebruikscomfort. De beveiligingstechnologie gaat ver. In iedere ruimte zijn sensoren geplaatst en de voordeur is alleen te betreden middels een vingerscan. Werkelijk overal is over nagedacht en het volledige plan werd tot in de puntjes secuur uitgevoerd. Op deze manier kon een veilige woning realiteit worden.

Een sfeervol lichtplan

Om ervoor te zorgen dat de woning niet alleen veilig is maar ook sfeervol, lieten de bewoners tijdens de renovatie ook een lichtplan ontwerpen door Delektro. Op deze manier kon het maximale uit de woning gehaald worden. Het designplafond in de woonkamer wordt uitgelicht met design spots van Kreon en boven de eettafel in de luxe keuken is prachtige verlichting gemonteerd van Sipek en Spalek. Er is goed gekeken naar de functie van een ruimte, om hier de verlichting vervolgens op aan te passen. De werkkamer is dan ook een inspirerende ruimte geworden waar armaturen zo geplaatst zijn dat ze de concentratie bevorderen. In de badkamer kan men volop ontspannen doordat het bad wordt uitgelicht met chique armaturen. Al met al heeft Delektro weer fantastisch werk geleverd.

Editor: Media Team RRO

Datum: 03-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Delektro