Luxe vakantiewoning met huisautomatisering

Loxone

De huis- en gebouwautomatisering van Loxone bevordert het wooncomfort. Zij vinden dat een echte slimme woning het leven van hun klanten dient te vereenvoudigen door jaarlijks talloze handelingen uit handen te nemen. Daarnaast streven zij naar het bevorderen van een comfortabele, veilige en energie-efficiënte woonomgeving. Loxone biedt dan ook een totaaloplossing die aansluit bij ieders individuele behoeftes. Het product werd verwerkt in een schitterende vakantiewoning, want al helemaal wanneer je op vakantie bent dient het leven zo comfortabel mogelijk te zijn.  

Zorgeloos genieten 

De prachtige vakantiewoning kenmerkt zich door een betonnen constructie, grote raampartijen en een warm interieur met veel houtaccenten. Toch biedt de woning meer dan dat een eerste blik doet vermoeden. De vakantiewoning, die gaat bij de naam Shelter, werd ontworpen als een slim huis. Dit houdt in dat de verlichting, ventilatie, toegangscontrole en het klimaat automatisch gestuurd worden. Gasten kunnen hierdoor zorgeloos genieten van hun welverdiende vakantie.  

Vakantiewoning, domotica, Loxone

Heerlijke leefruimtes  

Een fijne leefruimte biedt uitzicht over het berkenbos en is voorzien van een compleet uitgeruste keuken. De zithoek, is met zijn multimediavoorziening het aller gezelligste plekje van de woning. In de badkamer vind je een mooie en ruime inloopdouche en een groot terras zorgt ervoor dat je kunt genieten van de zon. Bovendien is een parkeerplaats ook inbegrepen. Dit klinkt allemaal al als muziek in de oren, maar dan hebben we het nog niet eens over de meest bijzondere ruimte van de vakantiewoning gehad. Dit is namelijk de slaapkamer. 

De luxe slaapkamer 

Hetgeen dat de slaapkamer zo bijzonder maakt is het gegeven dat hij zich in de kelder bevindt. Misschien klinkt dit nog niet direct aantrekkelijk, maar door de Loxone oplossingen is het weldegelijk een heerlijke plek. Er is dan ook fantastische sfeerverlichting geplaatst en de gewenste temperatuur blijft altijd behouden. Bovendien komt er toch daglicht binnen en zal je heerlijk slapen in de fijne bedden.  

Editor: Media team

Datum: 09-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van